facebook

Аз съм старомодна

момиче-гледа-замечтано

Аз съм старомодна.

Мисля, че мъжът трябва да се грижи за мен. Да ме пита дали съм облечена топло или дали не съм забравила да ям. Да, баща ми винаги ме питаше. Моят мъж трябва да бъде същият.

Аз съм старомодна.

Ако се срещам с даден мъж, значи виждам в него моя бъдещ съпруг и баща на децата ми. Да, той е длъжен да ми предложи да се оженим, ако отношенията ни станат наистина сериозни и да ме запознае с родителите си, кучето си и най-добрия си приятел.

Аз съм старомодна.

Смятам, че да готвя, пера дрехите и гладя ризите на мъжа ми е моя историческа отговорност и виждам в това истинско женско щастие – да се грижа за своя съпруг.

Аз съм старомодна.

Вярвам, че мъжът трябва да бъде груб, смел и силен. За да мога аз да бъда нежна слаба страхливка, за която е приятно да се грижи.И даже ако съм силна, съм длъжна да бъда слаба.

Аз съм старомодна.

Мисля, че трябва да бъдем честни един с друг. Ние сме заедно, следователно трябва да се уважаваме един друг и да уважаваме своя избор.

Аз съм старомодна.

Искам да изглеждам добре за него, за да оцени и разбере колко съм красива. Затова ще изразходвам колкото трябва усилия, за да му харесам.

Аз съм старомодна…

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account