facebook

Ако Дисни принцесите бяха мамчета

И те заживели дълго и щастливо… докато не им се родили деца. А какво последвало? Ще разберем сега:

Снежанка

Снежанка майка

Снежанка ще е майка да тийнейджърка, която седи вкъщи и не прави нищо. Това ще вбесява Снежанка и тя ще чете лекции: “Много ти е лесно на тебе! Когато бях на твоите години…”

Покахонтас

Покахонтас майка

Покахонтас ще води своята дъщеря и нейните приятели-скаути на походи, за да видят “цвета на вятъра”. Дано само да не е от онези, които обичат да правят сладки с децата си и да ги продават!

Ариел

Ариел майка

Ариел постоянно ще спори с мъжа си това какво трябва и не трябва да се разрешава на дъщеря им. “Шегуваш ли се, Ерик?” – често ще повтаря тя. – “На нейната въраст си мислех, че с вилицата се решат косите и едва не продадох душата си. Тя ще ходи на дискотека само през трупа ми!”

Пепеляшка

Пепеляшка майка

Пепеляшка ще е перфектното Инстаграм мамче. Нейните деца винаги ще са облечени винаги с най-креативните (ушити от самата нея) дрехи, подовете ѝ ще са измити до огледален блясък, нейните торти ще предизвикват истинска завист и въпроси за рецептата.

Бела

Бела майка

Бела щеше да е увлечен хоумскулър, да обучава старателно детето си вкъщи, но с него щеше да ѝ e много по-трудно, отколкото със Звяра. Мъжът щеше да ѝ казва: “Аз бях прилежен ученик, защото бях влюбен в теб, красавице моя”.

Аврора

Аврора майка

Аврора ще има дъщеря-тийнейджър, която щеше да спи до обяд. Това ще  дразни Аврора, но когато и да прави забележки за това, ще получава отговор: “Е и какво? Татко казва, че на моята възраст ти си спала по цели дни!”

Мерида

Мерида майка

Мерида ще има тризнаци и никое от тях няма да се научи да ползва гърнето. Мерида ще се ядосва особено, когато те пишкат покрай гърнето. Ще казва: “Ако аз мога да уцеля окото на бик от огромно разстояние, защо ти не можеш да уцелиш гърнето?!”

Тиана

Тиана майка

Тиана няма да може да накара четиригодишната си дъщеря да яде нещо различно от понички и вече толкова ще се отачя, че ще крие в тях плодове, за да могат по този начин да бъдат изядени.

Мулан

Мулан майка

Мулан ще има момиче, което обожава всякакви момичешки неща, а Мулан няма да има и идея какво да прави с нея. Често ще се жалва на Ли Шанг: “Аз сама победих хуните, а тя днес мисли как да се наконти така, че да се хареса на Сватовницата!”

Рапунцел

Рапунцел майка

Тъй като Рапунцел от дете била заточена в кулата, тя няма да иска подобна съдба и за децата си. Тя ще бъде либерален родител и дори ще напише книга “Тъй или иначе децата ви ще избягат от кулата”.

Анна

принцеса Анна като майка

Анна през цялото време ще се чувства впрегната на шейната.Трябва да закара децата на мастер-класа по пързаляне върху лед, след това да ги заведе на уроци по магия с краля на тролове, накрая ще искат да си играят с малите снежни човечета на Олаф… Що за тежък живот!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account