facebook

Ако реалният свят бе като този от рекламите…

Странен е светът на рекламите – свят, в който красиви жени и мъже се наливат с бира без да имат грам бирени коремчета. Свят, в който ако занесеш на съседката кафе в найлонче, си обречен, но смениш ли го с вакуумиран пакет – тя е твоя. А някога замислял/а ли си се какъв щеше да е животът ти, ако реалният свят бе този от рекламите?  Ето го и отговора:

Ако си омажеше като прасе дрехите в калта, майка ти нямаше да ти налепи шамарите, а  щеше да те прегърне и с мила усмивка да ги изпере.

Дори във време на финансова криза само срещу лична карта можеше да получиш банков кредит на изключително ниска лихва от усмихната банкерка с визия на “ангел” на Виктория Сикрет.

Ако по ризата ти имаше петна от кръв, първата ти грижа щеше да е да измислиш как да я изпереш…

Всички домакини щяха да са 25-годишни пикли, които не знаят откъде се включва печката, но дават съвети как пилето да стане по-вкусно.

Съдейки по течността върху дамските превръзки, кръвта ти щеше да е синя.

На Земята нямаше да има нито един човек с нормална коса – всички щяхме да сме или с мазна, или със сплъстена, суха, цъфтяща, изобщо – с ужасна четина!

Въобще нямаше да ти се налага да чистиш – просто можеше да си подсвирнеш дебилна мелодийка и анимиран гологлав здравеняк щеше да изтърка паркета вместо теб.

Основната ти цел в живота щеше да е да нормализираш нивото си на PH (ПеХа) в устната кухина.

Премахването на пърхота автоматически решаваше всичките ти останали житейски проблеми.

Цикълът ти щеше да идва винаги, когато си на парти с луди танци или пък щом ти се прииска безпричинно да заподскачаш във въздуха.

 Вижте още: “Рекламите, които ще те накарат да се изчервиш”.

 

 

 

 

 

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account