facebook

Баба ти все с екстеншъни е била!

секси

Нещо извънредно ме завълнува модата. Но не онази, която е свързана с дрехите, а тази, която диктува на момичетата по какъв начин да живеят и как трябва да изглеждат.

Казано по-просто, имам предвид култовите блондинки с удължените мигли и нокти, което ежедневно ходят на фитнес и ядат марули…

Според съвременните разбирания аз съм тлъста и некрасива, макар да не се смятам за такава. Приятелките ми са фешън икони. И откакто станаха такива, ми е все по-трудно да говоря с тях.

Срещите ни на кафе изглеждат така: те си поръчват малка салата, а аз всичко, което ми се иска. Те ме гледат с неодобрение, а след това, когато аз започна да ям, молят “да си поделим”.

И в крайна сметка аз съм гладна, а приятелките ми – сити и затлъстели. Затова, че винаги са на токчета и с грим, дори няма смисъл да пиша – и така е ясно.

Когато си купих нова кола и я показах на приятелките ми, те направо пребледняха от завист. Засипаха ме с въпроси: “Откъде имаш толкова пари?”

Всичко е просто. Не си купувам тонове козметика, не харча куп пари за фитнес, отделям пари за обувки, палта и салони за красота веднъж седмично.

Но най-тъжното е тяхната зависимости. Те не могат без нов грим, без най-скъпия фон дьо тен, без фитнес. Наричат това “инвестиция в себе си”, но не трябва да се нарича дори “инвестиция във външността”, защото изглеждат супер неестествено и съвсем некрасиво.

Така че, фешън кифли, замислете се: правилно ли постъпвате, трябва ли да трошите пари и нерви, за да съответствате на “стандартите” и да ви възприемат мъжете като красив аксесоар?

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account