facebook

Бъговете на Съпруг 1.0

Омъжено момиче поискало съвет от техническата поддръжка и получилo брилянтен отговор:

“В началото на годината обнових от Гадже 5.0 до Съпруг 1.0 и забелязах съществено изменние на работата на системата. Това касае особено приложенията Цветя и Бижута, които при Гадже 5.0 работеха просто перфектно. Освен това, в Съпруг 1.0 се оказва, че няма такива полезни програми като Романтика 9.5 и Лично Внимание 6.5, а установих куп ненужни програми като Премиър Лийг 5.0, НХл 3.0 и Билярд 4.1. Общуване 8.0 спря да работи, а при опит да се пусне Почистване на Дома 2.6  забива цялата система. Опитах се да използвам Мърморене 5.3, за да ги поправя, но не проработи.
Какво да правя?”

Отчаяната

Отговор:

Уважаема Отчаяна,

“В нашия лиценз е указано, че Гадже 5.0 е Пакет за забавление, а Съпруг 1.0 – операционна система. Опитайте се да стартирате помощната програма “Мислех, че ме обичаш.exe”, да изтеглите приложението Сълзи 6.2 и да не забравите да обновите системата Чувство на вина 3.0. Ако направите всичко правилно, системата Съпруг 1.0 автоматично ще стартира приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5.

Все пак имайте предвид, че ако използвате твърде много тези приложения, системата ще пусне Потискащо мълчание 2.5, Приятели 7.0 или Бира 6.1 – това е опасен вирус, който без ваше знание ще стартира приложенията Пърдене и Силно Бета Хъркане.

Каквото и да става, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не инсталирайте приложението Тъща 1.0 (задейства вирус отнема управлението върху цялата система и вие губите контрол над нея).  В допълнение към казаното – не с еопитвайте да преинсталирате Гадже 5.0. Те са несъвместими с Мъж 1.0 и това ще доведе до срив на системата.

И последно: Съпруг 1.0 е отлична програма, но с ограничени ресурси на паметта и тя много бавно обновява каквито ид а е нови приложения. За да увеличите паметта и подобрите работата на системата, ви предлагаме да купите няколко нови програми. Препоръчваме: Готвене 3.0 и Красиво Нежно Бельо 7.7

Желаем Ви успех!”

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account