facebook

Веднъж в Англия

Бристол зоопарк

Снимка: bristolpost.co.uk

В зоопарка в английския град Бристол има паркинг със 150 места за леки автомобили и 8 автобуса. В продължение на 25 години таксата за паркиране взимал много приятен служител на паркинга. Таксата била 1 паунд за лек автомобил и 5 паунда за автобус.

Но веднъж 25 години по-късно служителят не се явил на работа, въпреки че до този момент не бил пропуснал нито един ден.

Ръководството на зоопарка се обезпокоило, позвънило в градския съвет и поискало да изпратят нов служител за паркинга. В съвета проучили въпроса и изяснили, че паркингът бил във владение на зоопарка, за което и съобщили на ръководството на зоологическата градина.

От зоопарка отговорили, че служителят бил работник от градската служба. А градският съвет отговорил, че човекът от паркинга никога не е работел на градска служба.

По същото време, някъде на вила в Испания или Италия на брега на морето седин човек, който сигурен в себе си взел турникет и касов апарат и започнал да ходи в зоопарка всеки ден.

Събирайки вход за паркинга (примерно около 400-500 лири стерлинги на ден), 7 дни в седмицата, за 25 години той е събрал около 4 милиона паунда.

И никой дори не знае името му…

Натиснете тук, за да видите истината за случая

Историята е много интересна, но и много фалшива. Тя е измислена за Деня на шегата 1 април през 2007 г. от The Bristol Post. Въпреки това, през известен период от време историята става вайръл в социалните мрежи и заживява нов живот… Защото звучи типично и автентично за англичаните. :)

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account