facebook

Всичко е ясно: Вие сте идиот

идиот

Те са сред нас:

Веднъж бяхме на плажа с приятели и един каза:

– Вижте, мъртва птица!

Един тип погледна към небето и попита:

– Къде?

***

Братовчедка ми си купи специален инструмент за разрязване на предпазния колан в случай, че стане авария с колата и коланът не може да се махне. Тя държи това приспособление в багажника на колата си.

***

Не получих багажа си на летището и отидох при отдела за загубен багаж. Служителката, която работеше там, приветливо ми се усмихна и ми каза да не се тревожа – тя има голям опит и проблемът бързо ще бъде решен.

– Като за начало, кажете ми – попита ме служителката – вашият самолет вече кацна ли?

***

Когато работех в пицария, имаше един клиент, който си поръча пица. Пицарят го попита на колко да я нареже: на 4 или на 6 парчета. Господинът помисли и отвърна:

– Разрежете я на 4 части, не съм толкова гладен, че да изям 6 части.

***

На научна пресконференция трябвало да присъства известен психиатър. Там била и заместник-губернатора на дадения регион. Тя решила да зададе на доктора въпрос:

– Кажете, докторе – започна дамата, – има ли прост начин да отличим нормалния човек от идиота.

– Няма нищо просто – отвърнал психиатърът, – но може да се зададе на човек простичък въпрос. Ако той се затруднява да отговори, то ситуацията е ясна.

– Какъв въпрос?

– Например този. Капитан Кук е извършил три околосветски пътешествия и по време на едно от тях умрял. По време на кое точно?

– О, докторе, не може ли да зададете някакъв друг въпрос? Не съм силна в историята – смутила се дамата.

***

Един човек си купил нов хадилник и сложил стария пред вратата на дома си с надпис: “Ако ви е нужен хладилник, вземете го безплатно”. Три дена хладилникът стоял пред вратата. На четвъртия ден на човека му писнало и сменил табелката върху хладилника. Този път написал “Продава се хладилник, цена 50 евро”. На утрото хладилника го нямало.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account