facebook

Да започнеш живота си на чисто

Блогър разказва как е решил да започне живота си на чисто:

Преди години реших да зарежа стария си живот, да се преместя на ново място и да започна живота си от нулата, на чисто. Така и се случи. За моите 30 години останах без приятели, без работа и без надежи. Мислех, че животът е приключил. Изтеглих от сметката си всички пари, с които разполагах след колежа, всичко на всичко 1500$, и си купих еднопосочен билет до Аризона. Не познавах никого там. През първата седмица успях да си намеря работа на пълно работно време и да си наема малка квартира. Ето как изглеждаше:

скромна стая

Първите няколко седмици бяха много трудни и оскъдни. Спах на малко одеяло, което бях донесъл със себе си и се хранех със ваучери за храна (такива ваучери в САЩ се отпускат на нуждаещите си в рамките на социална програма, пример: mixstuff). С останалите си пари си купих ноутбук, единственият източник за развлечение по това време. Интернет не можех да си позволя. На тази снимка е цялата собственост, която притежавах в онзи момент.

скромно жилище

Първият мсец спах на това одеяло, а после си купих надуваем матрак (сивото парче в средата), върху който спах следващия месец, докато си купих нормално легло.

да започнеш живота си на чисто

Това е моят велосипед, Купих го за 200 долара, колкото можех да си позволя. В продължение на 8 месеца това ми бе основното средство за придвижване.

велосипед стая

Всеки ден ставах в 5 сутринта и отивах на работа с колелото. Един месец бях на изпитателен срок, но след това получих място на пълен работен ден и можех да взема кредит за автомобил. Работата ми не е от най-престижните, но аз си я харесвам. Това е първата кола в живота ми, която можех да си позволя.

кола снимка

За това време извървях дълъг път, но в крайна сметка след години на депресия и тъмнина живея така, както винаги съм искал…

дълъг път

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account