facebook

Дневникът на зародиша

зародиш

Източник: spermogramma.info

Дневникът на един зародиш:

2 седмици след зачеването:

Опа, някой бяга из стаята с положителен тест за бременност и крещи: “Ами фигурата ми, ами кариерата ми?!” Ами така е, мамче. Прецака се. А ти какво искаше? Сега фигурата ти ще се облича в ателие за шиене на китеници за кола, а кариерата ти ще се състои в това да следиш таткото да не бяга при други с кариера и с фигура. Защото се появих аз и си длъжна да ми създадеш идеални условия за израстване в пълноценно семейство. А ако не създадеш, ти ще си виновна. Впрочем, отсега нататък все ти ще си виновна.

4 седмици след зачеването:

Какво? Боли те зъб? А те предупреждаваха, че зъбите трябва да се лекуват преди да Ме заченеш. Иди сега и излекувай зъба. Без упойка. Защото от упойката може да имам 15 отклонения и 18 патологии. И виновна ще си ти.

5 седмици след зачатието:

Какво е това, дето ядеш???? Корейски морков??? Бляк… Баница??? Буааааа… Шоколад?? Пфффф… Печени картофи??? С пържоли???? Ууууу… Иди погризи  и малко цимент, казват, че е полезно. И не забравяй всяка сутрин да даваш свежа урина. И ако в нея има белтък??? Ще имам 18 патологии и 36 отклонения в резултат на твоята безмозъчност??

12 седмици след зачеването:

Какво си се загледала във витрината на този скапан бутик??? Не ни е по джоба!!! И въобще, отивай в авто-ателието да си поръчаш брезент да те покрият. А най-добре се прибирай вкъщи и ми оплети терлици. Не умееш да шиеш??? Татко! За кого си се оженил???

18 седмици след зачеването:

Къде се запиля??? В какъв друг ресторант??? Какви други приятели??? Какво ядеш??? Суши ми яде… АААА… и бира пие… алкохоличка!!! Майка пияница – срам за семейството… ще имам 15 патологии… изплюв… ииик… Нассстанаха вввеселииии дниии… Бляк. На ти сега киселини в стомаха и махмурлук. И колко чаши вода изпи легнала. Два литра. Не, три. Така че, татко, не я пускай вече в никакви ресторанти. А приятелите ú са за затвора!!! Нека си седи вкъщи и да ми ушие костюмче. Не умее да шие??? Татко!!! Сега разбра ли ме, а?

22 седмици след зачеването:

Къде пак се отнесе? Във фризьорския салон? Не знаеш ли, че отрязването на косите е лоша поличба. И ме грозят 18 патологии. Изобщо не разбирам какво четеш в интернет. Пише, че в периода на бременността у една жена трябва да се породи синдрома на гнездене и устройство на жилището. Така че сложи ламиниран паркет, смени тапетите, нарисувай ми нещо. И не забравяй за урината.

28 седмици след зачеването:

Това пък какво е??? Какво, още секс??? Не знаеш ли, че от това нещо може да ми стане??? Татко не го ли е  грижа??? Маниак е този татко. Само маниак може да се интересува от такава безформена подута крава като теб. Извратеняк. Нека ходи да печели пари. Ей го къде е, скоро трябва да ходя в университет.

36 седмици след зачеването:

Какво, не спите ли? Мечтаят… хмм… как ще стана олигарх, световен шампион по тенис или виртуоз на цигулката… с такива родители ще е успех да стигна до пълнолетие. И тогава ще позвъня от казиното на баща ми и ще му кажа, че съм проиграл фамилната фабрика за свещи. Шега. Аз съм остроумен, ми как. Фабрика… той няма никаква фабрика… най-много да му проиграя стереосистемата.

40 седмица

Нещо много се заседях тук… май е време да излизам. Искам да погледна родителите си в очите. И така, излизам. Ааааа.

Вижте още: Записки на нероденото

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account