facebook

“Дрийм тийм” – ът на баджанаците

Зад един успял футболист стои една красива жена. Зад друг успял футболист стои същата жена.  Нека поровичкаме въображението си и изградим футболен отбор, съставен само от играчи, които освен фланелките, са си разменяли и жените. Схемата на пръв поглед е малко сложна за разбиране, но кой каза, че човешките взаимоотношения са прости…

дрийм тиймът на баджанаците 1

А ето и как тези ритнитопковци с бушуващи хормони намериха място в палавия ни “дрий тийм”:

На ти мойта, дай ми твойта

драсканица

Възможно най-ясната схема на отношенията между футболистите ни, плеймейтките и фолк певиците в последните години.

 

Ники Михайлов, Валери Божинов, Николета Лозанова и Алисия (без фамилия) оформиха такъв любовен квартет, че направо скъсаха тапиите и на най-кадърните сценаристи на турски сериали. Първо май Валери бе женен за Алисия, после я заряза, заради Николета, която пък бе гадже на Ники, и така веселата дружинка направиха своебразна кръстоска помежду си. И ние не помним как беше точно. А и не ни трябва.

 

“Петли” в марокански плен

Захия Дехар

Би ли й дал 16?

 

Мароканките са фатални жени – в това се убеди бившият италиански премиер Силвио Берлускони, на когото лепнаха 7 години ефективно, задето плащал на непълнолетната Руби да “присъства” на “бунга бунга” партитата му.  Преди години своята мароканска афера изживяха и триото “петли” Рибери, Бензема и Сидни Гову, които преспаха с друга “прокурорска” девойка – 16-годишната проститутка Захия Дехар. За разлика от Берлускони, тримата юнаци отърваха тюрма, понеже съдът прие извиненията им, че не са знаели реалната възраст на мароканката. В своя защита тя призна, че е спала с футболистите, защото искала хубави дрешки. Колко познато обяснение по нашите географски ширини…

 

“Три лъва”, гърли и една камера

секс скандал

Играчите от Висшата лига имат навика да си записват забавленията и после да си плащат клубната глоба.

 

През 2000 г. други тримца национали, само че английските Фърдинанд, Лампард и Киърън Дайър, по време на почивката си в Кипър записаха на камера пакостите си с няколко жени. До по-голяма конкретика не се стигна, но е твърде вероятно във веселата нощ британците да са си разменили дамите. “Това беше грешка, бяхме много млади, но видеото беше безобидно.”, разказа впоследствие Рио Фърдинанд.

 

Истински баджанаци

плейбой момичета

Сестрите, които не се плашат от “червени дяволи”.

 

Играчите на “Манчестър Юнайтед” Патрис Евра и Андерсон са единствените играчи в самоделния състав, които са баджанаци в истинския смисъл на думата -преди време в среднощно соаре в Париж двамата си поделиха нежната компания на сестрите-близначки Карла и Мелиса Хоуи, популярни в Англия с фотосесиите си за “Плейбой”.

 

От първи приятели до непримирими врагове

Джон Тери и Уейн Бридж

Нивга вече братска прегръдка.

 

Това, на което ни е научил животът е, че от времето навън и от Джон Тери може да очакваме всичко. Легендата на “Челси” редовно “дава хляб” на таблоидите с изцепките си, но безспорно най-големият скандал около него избухна, когато се разбра, че е имал тайна връзка с вече бившата приятелка на Уейн Бридж – Ванеса Перонсел. Така двамата от първи приятели се превърнаха в непримирими врагове.

 Вижте още: Известните футболни тактики

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account