facebook

Ето така се разкарват досадниците по телефона

жена телефон

На мнозина читатели им е позната ситуацията, която в работен ден някой звънне и започне да ни предлага някаква услуга или продукт. Повечето просто затварят телефона, но нашата героиня така им отговорила, че вероятно за навеки ще забравят за нейния номер!

Сутрин. Седя си най-спокойно, плета си ръкавици, защото е студено. Позвънява се по телефона и някаква лелка започва да ме зарибява: “Открил се център за немски технологии… При нас можете да направите изследване… При нас можете да проведете курс по лечения… При нас има такива и такива процедури…”

Но защо ми е всичко това? Лелката не се ли е научила, че глупавите обаждания в понеделник след удачно проведени почивни дни не предизвикват желание дори да се слуша събеседника, да не говорим пък за конструктивно общуване.

Започвам да се дразня. Какво да направя? Вариантите са:

1. Тъпо да затворя слушалката
2. Да тегля една и да се върна към точка първа.

Само че това не решава въпроса,ще продължат да звънят. Затова трябва да се действа веднъж и завинаги. Успях да се справя с известни продавачи на прахосмукачки, та с тези ли няма да успея? Вклиних се в първата пауза, взех инициативата и тихичко съобщих:

– Разбира се, че трябва да се видим! Каним ви на събрание на обществото “Сестри Христови”. На срещата ще Ви запознаем с нашите духовни практики по изчистване на кармата от негативното влияние на околния свят. Ще познаете висше просветление и ще почувствате чувство на освобождаване от греховни мили. Нашият наставник, светлият маг Порфирий, смчита, че към Учението трябва да се приобщят колкото се може повече заблудени души (най-накрая се досети, че я вербуват за някаква мътна секта! Не можех да си измислям глупости до безкрай!) Най-близката среща на сестрите с пресветлия наставник ще се състои утре на адрес…

Ура, постигнах своето – лелката затвори слушалката. Надявам се, че и сложи телефона ми в черен списък!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account