facebook

Животът на принцесите след края на приказките

“И те заживели дълго и щастливо” – така завършва всяка една стандартна приказка. Но какво точно значи “дълго и щастливо”? Ето на този въпрос се е опитала да отговори фотографа Дина Голдщайн, която в свой проект ни представя какъв всъщност щеше да е животът на принцесите след края на добре познатите истории. Вижте пред какви изпитания трябваше да минат впослесдствие Пепеляшка, Снежанка и ко…

Пепеляшка щеше да стане жертва на чашката

Пепеляшка

Обикновено момиче като Пепеляшка трудно щеше да се справи с големите изисквания на кралското семейство. И за да пребори стреса, щеше да се налива с двойни уискита по заведенията.

Рапунцел щеше да стане гологлава

Рапунцел

От рак може да заболее всеки, включително и принцесите. И тогава Рапунцел щеше да се раздели с дългата си коса.

Дебелото Червено шапчище

Червената шапчица

След екшъна с вълка при Червената шапчица със сигурност щяха да се появят проблеми с нервите. Проблеми, чието решение тя щеше да търси в яденето. Затова от питките с масълце на баба си, постепенно Червената шапчица щеше да премине към още по-калоричните храни на заведенията за бързо хранене и накрая щеше да стане толкова дебела, че даже и вълка вече нямаше да я пожелае.

Ариел – обикновена бачкаторка

малката русалка Ариел

На Малката русалка Ариел така и нямаше да й провърви в отношенията с любимия, затова тя щеше да започне работа в градски аквариум.

Принцесата с все граховото си зърно на боклука

Принцесата и граховото зърно

Нямаше да е нелогично, ако накрая принцесата и граховото зърно биваше захвърлена на бунището. В крайна сметка кой би изтърпял жена с такива завишени битови изисквания?

Бела – Новата Шер

Красавицата и звяра

След 35-та година на Бела от “Красавицата и звяра” щеше да й е много трудно да запази своята красота. Затова почти всяка година щеше да се подлага на пластични операции.

Храбрият воин Жасмин

Жасмин

Багдад, където се развива действието на “Аладин”, в продължение на много години е арена на една безкрайна война. Така че всичко друго би било изненада, ако Жасмин не се озове с пистолет в ръка насред пустинята, за да се бори срещу американските “освободители”.

 

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account