facebook

Забавен анекдот за Хилъри Клинтън

Хилъри Клинтън

Снимка: en.wikipedia.org

Хилъри Клинтън и нейният шофьор шофирали по черен път късно вечер, когато стара крава изскочила пред автомобила им. Водачът се опитал да избегне удара, но не успял. Кравата намерила смъртта си.

Хилъри казала на шофьора да отиде до близката фермерска къща и да обясни на стопаните какво се е случило. Тя уточнила, че той не трябва да съгласява на компенсация и добавила: “Ти я уби, затова, ако те искат пари, ще бъдат дадени от твоя джоб”.

Шофьорът отишъл, а тя останала в колата и започнала да звъни по телефона.

След около час водачът с мъка се добрал до колата, дрехите му били в ужасно състояние. В едната си ръка държал половин бутилка от скъпо вино и огромна кубинска пура в другата. На лицето му сияела щастлива усмивка, намазана с червило.

– Какво ти се е случило? – с тревога попитала Хилъри.

– Всичко е отлично. – отвърнал шофьорът – Фермерът ми даде най-скъпата си пура, жена му ми подари най-доброто си вино а техните прекрасни дъщери-близначки ме дариха със страстна любов.

– Какво си им казал? Аз мислех, че ще изпаднат в ярост! – казала Хилъри.

– Още щом влязох, казах: “Аз съм шофьорът на Хилъри Клинтън и току-що убих старата крава.” След това всичко стана толкова бързо, че не успях да се опомня и да ги спра.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account