facebook

Загадъчният човек, който може да те навести в съня ти

загадъчен човек

Погледнете внимателно тази снимка, дело на фоторобот. Случайно да познавате този човек? Реално той не съществува в истинския живот, но пък го познават хиляди хора по цялата планета…

загадъчен мъж

 

Всичко започва през януари 2006 г в Ню Йорк. Пациентка на известен психиатър нарисувала лице на човек, който редовно се появявал в нейните сънища. Обичайно непознатият ú давал съвети за личния живот. Тя се заклела, че не го била виждала никога преди това.

Портретът стоял на стола на доктора няколко дни, докато друг пациент не разпознал лицетои казал, че този човек навестява често и неговия сън. Вторият пациент също не бил виждал нарисувания в реалния живот.Психиатърът решил да разпрати портрета до свои колеги, които също имали пациенти с проблемен сън. Всички го наричали ТОЗИ ЧОВЕК. От януари 2006 до днес поне 2000 човека от цял свят твърдят, че са го виждали в съня си: Лос Анджелис, Берлин, Сао Пауло, Техеран, Рим, Барселона, Стокхолм,
Париж, Ню Делхи, Москва.

човек в съня

После се оказало, че става дума не само за пациенти на психиатричните клиники, а така също и за хора с разклатено душевно състояние, въъобще за хора с проблеми в личния живот. Мнозина признали, че след като последвали съветите на ТОЗИ ЧОВЕК, съумели да излязат от дълбокия психологически трап.

Ето какво споделят пациентите за тайнствения си посетител:

“Влюбих се в него от първия сън. Трябва да призная, че той е наистина грозен. Но всеки път ме кара да се влюбвам в неговите романтични жестове и сладки думи. Той ми купува цветя, бижута, води ме на вечеря или на плажа, за да гледаме залеза.”

“Винаги имам сън, в който летя над своя град, наблюдавам приятелите си от високо. Откакто се преместих в друг дом, започнах да срещам ТОЗИ ЧОВЕК в своите сънища за летенето. Не винаги сънувам този сън, но доста често. Той също лети с мен, но никога не разговаря.”

“Никога не съм имал хомосексуални отношения или подобни фантазии. Но винаги сънувам, че правя секс с ТОЗИ ЧОВЕК. Трябва да призная, че той има добра фантазия и ме задоволява. Понякога се събуждам и разбирам, че съм изпитал оргазъм”.

неизвестен човек

тайнствен човек

Изглежда, че има добър психиатър, който лекува в съня. Кой обаче е той? Това е още една неразгадана мистерия на човечеството.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account