facebook

Закон на котешката инерция и други котешки закони

гримпи котката

Изображение: wallpapercave.com

Ако имате котка, значете, че нейният живот се подчинява на строги правила и закони, които вие сте създали за нея. Опа, стоп, това се отнася за кучетата. Ако вие имате котка, то вашият живот се подчинява на строги правила и закони, които тя е създала за вас. И по-добре да ги научите отрано, за да не пострадате пухестия блюстител на реда. Събрахме за вас неписаните правила живот, които трябва да знае всеки котовладелец и всяка уважаваща себе си котка.

Закон на котешкия магнетизъм – козината на котката се привлича само и единствено от контрастни на нея дрехи. И няма значение какъв цвят е вашата котка, космите ѝ върху дрехите ви винаги ще се открояват.

Закон на котешкия сън -всяка котка трябва да спи заедно с хората всеки път, когато е възможно, в най-удобната за нея поза и съответно най-неудобната за хората.

Закон на формата на килима – никой килим не трябва да остава в естествена плоска форма дълго време.

Закон на наблюдаването на хладилника – ако котката наблюдава хладилника достатъчно дълго, задължително идва някой и изважда от там нещо вкусно. За котката.

Закон на котешкото съпротивление – съпротивлението на котката е правопропорционално на желанието на човека да я накара да направи нещо.

Закон на недостижимата чистота – желанието на котката да се поваля в мръсотия се появява две минути, след като сте изчистили.

Закон на безконечното поглъщане на мляко – котката може да изпие всякакво количество мляко, дори ако обемът на млякото превишава обема на котката няколко пъти.

Закон за определяне на ценностите – Желанието на котката да надраска мебелите е пряко пропорционална от тяхната стойност. Ако в стаята имате стара бабина ракла и нов скъп фотьойл, фотьойлът ще отиде зян.

Закон на котешката инерция – котешкото тяло трябва да се намира в състояние на покой, докато самата котка не реши да се махне. Не може да я разкарате от възглавницата си и това е.

Закон на котешката достижимост – няма смисъл да оставяте новия си сувенир възможно най-високо на шкафа. С течение на времето котката достига до всяка повърхност, на която има нещо, което представлява интерес за нея.

Закон на пренасянето – Вероятността при пренасяне на празна кутия скоро кутията да съдържа котка е равна на единица.

Закон на котешкия поглед – Само с един поглед котката може да предизвика вина у когото си поиска. Дори ако е виновна самата котка. Особено ако е виновна самата котка.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account