facebook

Здравейте. Аз съм патоанатом и имам най-тихите клиенти.

 

морга

Здравейте. Аз съм патонатом. Имам най-тихите клиенти и най-добрата работа от тези, които се занимават с “хора”. Защото виждате че всички недоволстват.

Търговците се оплакват от клиентите, купувачите от търговците, политиците от гражданите, гражданите от политиците. Аз трябва да кажа, че всичко ми е наред.

Работата е там, че безценният опит, натрупан в хода на моята трудова дейност, показва, че 80% от хората на ниво интелект не надминават дори опашатото чехълче.

Глупостта е основната причина за смъртта, изпреварваща старостта, болестите, злополуките и даже войните. За да станат моите изводи очевидни, ще обясня метода си на изчисление:

Ако сте загубили контрол върху заледен участък и сте се разбили, това е катастрофа. Ако сте изпълнили този номер по леда със 120 км/ч с летни гуми, вие просто сте станали жертва на собствената си глупост.

Ако сте се отровили от нискокачествени продукти – това е жалко. Ако сте яли консерви с изтекъл срок на годност, просто защото ви е било жал да ги хвърлите, това е глупаво.

Ако сте изгорели при пожар – моите съболезнования. Ако огънят е почнал заради това, че сте пушели в леглото, то мозъкът ви е бил в клинична смърт много преди официалната.

Всеки ден се занимавам с откъснати с все кормилото ръце на улични състезатели, с навити на руло идиоти, които се опитвали да пишат смс, докато шофират по магистралата, събирам като пъзел дебили, осветили си с кибрит бензиновия резервоар, всеки ден приготвям за ковчега глупаци, опитали се да крадат високоволтови кабели.

В края на краищата, това не говори за интелектуалното ниво на населението, но показва, че сред нас има много идиоти. Които не уважават живота.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account