facebook

Зодиите на самотен остров

риболов на залез

Снимка: pixabay.com/Lekies

Неизвестното винаги е привличало хората. А какво по-неизвестно от необитаем остров? Предлагаме ви да научите как ще се държат различните зодии, според астролозите, ако попаднат на необитаем остров?

Овен

Дори и тук (че тук даже още повече) Овена няма да укроти управленския си темперамент. Той ще произнесе тържествена реч за това, че всички трябва да действат заедно. Но всички действия трябва да се ръководят от талантлив лидер. Вероятно, не трябва да се уточнява, че за този лидер Овена без особено притеснение ще предложи себе си. И, изненадващо, в главата му вече ще е узрял доста добър план за действие.

Телец

Упоритият Телец няма как да излезе от пътя. Той ще обмисли вниматено своите идеи и ще положат всички усилия да докарат плановете си докрай. Вероятно ще започне да строи огромен сал. И въпреки трудностите и бавния напредък на работата, Телеца няма да се предаде. Дори е възможно в процеса на самовглъбения труд вече всички да са се спасили, а салът да не бъде завършен, и това може да го разстрои…

Близнаци

Ето кой ще се чувства като риба във вода! Близнаците ще бъдат вдъхновени от случващото се. Те ще получат истинскa наслада, защото тайните им желания се сбъдват. Проблеми, опасност? Да, те просто са си мечтали за това! Ето защо, докато другите прекарват времето си в паника, те ще се огледат за място за плажен отдих и ще търсят пътечки за разходка.

Рак

Представителите на този знак от раз и без много шум ще оглавят “кулинарния отдел”. Те ще обезпечат екипа с храна, ще организират група за търсене, които да намерят плодове на острова и лично ще приготвят прекрасни ястия от всичко, което бъде намерено. Като цяло, Рака няма да остави никого гладен!

Лъв

На острова тези творчески натури ще се стремят да осигурят някакъв комфорт. Лъва е идеален за приключения, но царят на зверовере не вижда особено очарование да почива на пясък на открито, особено в дъжда. И трябва да се отбележи, че Лъва в тази ситуация не мисли само за себе си. Ако реши да издигне колиба, то в резултат ще се изгради просторно и уютно жилище за всички!

Дева

Девите, разбира се, ще бъдат настроени песимистично. И няма да се надяват на скорошно спасение. Попадайки на необитаем остров, те ще започнат да разсъждават върху това, че спасение няма да дойде. В главата на Девите ще минават мисли за настаняването, препитанието, защита от насекоми, както и начини за спасение от дивите зверове.

Везни

Ето кой няма да загуби дух сред “робинзоновците”! Везните ще се забавляват и вдъхновяват, ще градят оптимистични прогнози и ще убеждават всички, че това е едно наистина запомнящо се приключение. Седейки край огъня, крушенците ще забравят къде се намират, защото покрай веселите шеги на Везните, непрестанния смях ще стане главния “проблем” на цялата компания!

Скорпион

Проницателният Скорпион първо ще анализира защо и как са дошли на този остров. Скорпиона дори ще се опита да направи нещо по въпроса, но това си е негова лична тайна. При това, Скорпиона ще може перфектно да подкрепя своите страдащи колеги по време на критичния престой на острова. Обстоятелствата се променят, нещо се нарушава в космическия баланс, но Скорпиона си остава преди всичко силен морално и физически.

Стрелец

“Защо сте унили?” Стрелците никога не униват. Те априори са уверени, че спасението ще дойде. И ако се налага, ще убедят всички, че това е само сън и всъщност няма никакъв необитаем остров. Това е просто игра, след която всички по чуден начин ще се окажат у дома!

Козирог

Ако някой не изпада в паника, то това е непроницаемият Козирог! Като за начало ще организира група, която да изследва целия остров, след което ще направи рационална и обективна прогноза за близкото бъдеще. Ще бъде произнесена присъдата може ли да се живее на този остров и какво е необходимо да се направи.

Водолей

Водолеите, не е изненадващо, ще се разстроят, че трябва да са далеч от вкъщи. И ще предлага всевъзможни идеи, за да се приберат вкъщи. Те ще бъдат всякакви, включително и създаване на безмоторен самолет от бамбук, който ще бъде вдигнат във въздуха от островните птици. Но шегата настрана, Водолеите ще се проявяват като най-добрите генератори на идеи за решаване на различни проблеми!

Риби

Представителите на този знак ще ги тревожи несигурността. И колкото по-дълго те трябва да живеят на острова, толкова по-малко това ще им носи радот. В края на краищата, те не обичат да прекарват времето си далеч от дома. Дори и като спят, Рибите ще мислят как да се измъкнат. Ще правят цяла нощ сигнални пожари, а следобед зорко ще следят за кораби в морето. И може би първи ще съобщят на всички дългоочакваната новина за спасение.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account