facebook

Инспектор Варник и разбитата ваза

разбитата ваза

 

– Вчера се върнах вкъщи от работа не по-късно от обичайното. Тъкмо се готвех да седна на масата да вечерям, когато в стаята на жена ми нещо падна. Втурнах се натам и видях на пода старинна ваза, на която жена ми много държи. Вазата беше разбита. В този момент от стаята избяга някакъв човек. Побягнах след него. Но щом се показах на улицата, очилата ми веднага се запотиха. Сам знаете, че при нас по това време вечер е хладно. Спънах се в греблото, паднах и изгубих непознатия от поглед. Много Ви моля да разкриете крадеца. В крайна сметка, той ограби дома ни. Освен това, как да обясня на жена ми, която днес се връща от родителите си, по какъв начин вазата й бе разбита?

– Не мога да разбера защо Вие, господин Валдемар, така се боите от жена си. Опитахте се да ме заблудите, измисляйки си някакъв мним престъпник, но ще бъде далеч по-добре, ако просто разкажете на жена си какво се е случило.

Защо инспектор Варник се отказал да разследва това произшествие?

Натиснете, за да видите отговора на загадката

Стъклата на очилата се запотяват при преход от студено помещение в топло, но не и след излизане от топъл дом на студена улица.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account