facebook

Инструкция какво да правиш, ако се прибираш пиян

пиян човек

Пътят до кръчмата много прилича на екскурзия от Каспичан до Париж – отиването е лесно, но връщането – не. И все пак, ако си прекалил с чашките, виж няколко инструкции за това как да се прибереш благополучно до дома си, когато си пиян:

Ориентирай се по небето

Ако виждаш разположените по небето облаци, значи скоро ще е утро. Ако по небето има асфалт, значи е от другата страна. Ако небето е бяло, най-вероятно вече си вкъщи. Ако небето е на една ръка разстояние и е дървено – това е много, много лош знак.

Разучи луната

Ако луната и звездите са разположени върху улични флагове, най-вероятно си попаднал в чужда страна. Ако флаговете са върху сграда, това е посолство. Ако Луната си е на небето, но са две, или си на друга планета, или трябва да поспиш и ще ти мине.

Ослушвай се за звуци и шумолене

Ако наоколо чуваш звън на телефони, значи си в цивилизацията. Ако чуваш звън от минувачите, значи си в Китай, Япония, Корея или Виетнам. Може да определиш разстоянието до дома си по разположението на веждите на околните – колкото по-високо са разположение веждите, толкова си по-далеч от дома и родината.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account