facebook

Истории, които ще те накарат да се замислиш

звезда

Изображение: Free Digital Photos / Danilo Rizzuti

 

1. Наскоро почина братовчед ми. Той служеше в армията, участвал е във военни действия, сражавал се е за страната си, а преди няколко седмици е бил блъснат от пиян шофьор.

2. Тази сутрин видях парче картон в ръцете на бездомник, на което, вместо обичайното “Дай пари”, пишеше “Дай ми твоята усмивка”.

3. Днес говорех с 13-годишния си по-малък брат за неотдавнашния развод на родителите ни. Попитах го не е ли тъжно това, че те вече не се обичат, на което той отговори: “Мисля, че сега те ще се обичат повече един друг, когато вече не са заедно”.

4. Днес на рок концерт видях една жена на видима възраст около 80 години. Тя скачаше и танцуваше така, сякаш бе на 18.

5. Днес на улицата напълно непознат човек ме потупа по рамото и ми каза: “Само си представете, че ако не бяхте Вие, светът щеше да е съвсем различен”.

6. Днес 85-годишната ми съседка ме чу да се оплаквам от лошия път в близост до нашата къща и замисляйки се, ми каза: “Този път ли е лош? Когато бях млада, този път бе от кал.”

7. Днес, на рождения ми ден, получих плик, в който бе портфейлът ми, загубен миналата седмица. Парите и документите си бяха на мястото. А в него имаше бележка: “Честит рожден ден!”

8. На 22 съм и наскоро разбрах, че никога няма да мога да имам деца. Преди това винаги съм си казвала, че не искам да бъда майка, но сега плача всеки път, когато видя магазин за детски дрехи, защото вече нямам избор.

9. Днес на улицата мен и синът ми ни хвана пороен дъжд. Вече се бяхме приготвили да се намокрим до кости, когато човек от преминаваща кола ни подаде чадър.

10. Днес, докато водех сина си на училище, срещнах бившия си съученик на когото се подигравах в младежките години. Когато ме видя, той засия от щастие, прегърна ме и ми каза, че изглеждам страхотно.

11. Днес на улицата станах свидетел на много забавна ситуация. Шофьор изхвърли боклука си през прозореца, а мотористът, каращ зад него, го вдигна. На следвашия светофар мотористът почука на прозореца на колата и върна боклука обратно на водача.

Коментари

1 Comment

Comments are closed.

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account