facebook

Историята с падналия зъб

чаши шамппанско

Снимка: pixabay.com

Моя разведена приятелка се срещала с разведен мъж. Всичко у тях вървяло по вода и нещата логично отивали към сватба.

Като интелигентна жена, приятелката ми се досетила кога ще бъде направено официалното предложение и за следващата им среща в ресторант се подготвила повече от прилично – с там разните пола, обувки, чанта, грим…

Но в истински шедьовър се превърнала прическата, за чийто допълнителен обем майсторски били добавени изкуствени кичури коса. На следващия ден тя ми позвъни и смеейки се като луда, разказа следната история:

В началото всичко вървяло перфектно. Любимият я взел от вкъщи с излъскана до блясък кола, подарил ú букет от любимите цветя и отишли в луксозен ресторант.

Всичко било като в приказките до момента, в който под натиска на коварно парче месо изкуственият ú зъб не се разклатил предателски. Тя, разбира се, не дала вид нещо да се е случило, но решила да бъде по-внимателна с храната и широките усмивки.

Когато излезнали от ресторанта, той казал нещо, на което тя не се сдържала, и се разхилила весело. Тогава зъбът на щифта паднал от устата ú  и затракал по тротоарните плочки. Нейният спътник като истински кавалер се навел да вземе нещото, което било паднало от жената.

“Не е нужно, ще го взема сама”, извикала тя и мълниеносно се навела. Мъжът се досетил, че не е трябвало да се навежда и бързо се изправил. Но, о, ужас, със сакото си той закачил прическата на приятелката ми и дълъг кичур от косата ú виснал върху копчето му.

Господинът се оказал истински мъж! Първо, той протегнал ръка и ú помогнал да се изправи, после я целунал, а след като се изкикотил, казал: “Кажи ми честно, ако у теб има още нещо изкуствено или присадено”.

И заживели дълго и щастливо…

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account