facebook

История за жестоки мъки в борба за красиво дупе

секси дупе

За рождения ми ден ми подариха много полезни и нужни ми подаръци, а разравяйки купчината, се натъкнах на голям розов цилиндричен съд с надпис “Термо маска за изгаряне на мазнини”.

Така и не си спомних кой ми го е подарил и в началото дори леко се натъжих: на кого му е приятно, когато ти намекват, че имаш мазнини? Но после разбрах, че тъгата в случая е неуместна. Да, имам дебел задник и това е очевидни. И реших да изгоря мазнините от него.

Намазах си дупето с маската. И го обвих в опаковъчно фолио. На мазнините им стана хубаво и топличко за пет минути. А на петата минута разбрах, че един ден ще горя в ада, за мръсен език.

Имах пълното, направо във формат 5D усещане, че самият Луцифер си пече от моето дупе Чикън Макнъгетс. Нещо повече, адската отвара се разтопи и потече познайте къде. Да, да, да! И тук, и даже там!

С викове подскачах до банята, по пътя скъсах фолиото, и десет минути поливах обилно изгарящия си задник с ледена вода. И за по-сигурно си втрих кърпа… усърдно. Почти трийсет секунди ми беше добре. А на трийсет и първата секунда разбрах, че това е бил ефектът плацебо.

Изобщо не ми е било станало по-добре!!! Дори ми стана още по-зле! В ход задействах спрей Пантенол. Напразно. Луцифер вече бе изгорил всичките ми мазнини и се добираше до костния мозък. Лед вкъщи нямаше.

Целият лед бяхме изсипали вчера за уискито на гостите. Същите гости, на които аз от все сърце дадох своя лед, а те на мен от все сърце ми дадоха този цилиндър с дупешка смърт! Няма лед.

Имаше замразен пилешки дроб, карфиол и огромна рибешка глава! Ако си мислите, че ме е хванало гнус от рибешката глава, сте в голяма грешка. Главата първа влезе в употреба. И всичко щеше да е наред, ако в кухнята ми не влезе мъжът ми.

Мъжът ми е силен психически, закален с шест години брак с мен, и почти не се учуди, виждайки как аз, ръмжаща и въртяща очи, втривам в задника си мъртва сьомга. Не се учуди, но извърна глава и попита:

– Защо не пробва да си сложиш мокра кърпа?

Копелеее. А аз съм със седем години по-голяма и винаги съм се мислела за по-умна.

Мократа кърпа, между другото, помогна. И сега седя на нея. И знаете ли какво? Утре пак ще опитам да се намажа с тази маска!

Защото съм жена!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account