facebook

И кафето може да определя характера

кафе пауза

Снимка: kaboompics.com

Чудели ли сте се защо любимата девойка винаги поръчва капучино, бащата пие само еспресо, а най-добрият приятел предпочита именно лате? Оказва се, че между характера на човек и любимата му кофеионова напитка съществува взаимовръзка:

Еспресо е популярно сред реалистите, консерваторите и крайно праволинейните хора. Тях е трудно да ги убедиш в нещо, взимайки решения, те се ръководят само от своите принципи. Но пък винаги може да се разчита на тях. Любителите на това питие често предпочитат луксозни автомобили, строг стил, класическа музика.

Лате предпочитат хора, обичащи публичността. Те имат хубаво чувство за хумор. Често са душата на компанията и се ползват с голяма популярност сред противоположния пол. Вечер си порекарват времето весело навън. На сърце са им танцувалните ритми, шумните купони и храненето в ресторанти.

Капучино обичат романтиците, мечтателите и всички у които чувствата преобладават над разума. Често те са с добро сърце, открита душа и ценят честността в околните. Мнозина любители на тази идеално балансирана напитка преподичтат да живеят край морето, да слушат качествен поп и да хапват сладко.

Почитателите на американо са рационални и предпочитат да взимат от всичко то живота. Те винаги успяват, търсйки най-краткия път до целта, по принцип са успешни. Обичат бохемския начин на живот, изисканата музика и спортните автомобили. Такива личности избягват да живеят в центъра на града, защото не понасят шума.

Трябва да отбележим че рецептите за кафе са повече от четири. Включете логиката си и асоциативното мислене. Например, ристрето, допио, източното кафе могат да бъдат отнесени към групата на еспресото. Кафето по виенски – към капучиното. А еспресо макиато- към латето.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account