facebook

Кажи как спиш и ще ти кажа кой си

пози-за-сън

Разгадаваме човек по позата му на сън:

1) Ако лежите така в леглото, смело може да се каже, че сте душата на компанията. Не е трудно да ви видят с широка усмивка дори в най-мътната сутрин, а за да ви обиди човек, определено трябва да се постарае. Какво ще стане утре не е важно изобщо, бъдещето не ви притеснява и към всяка промяна в живота привиквате удивително бързо.

2) Ако вашата любима поза за сън е зародиш, то вие сте творческа и ранима душа, която се нуждае от защита и съчувствие. Такива хора не разкриват напълно своите таланти.

Ще се чувствате щастливи, ако насочите способностите си в правилната посока, например опитайте да рисувате сред природата или да се занимавате с танци. В случай, че вашата половинка започне да спи в поза ембрион, намалете напрежението върху него. А ако в подобна поза обича да дреме котката ви, всичко е наред.

3) Хората, които спят по корем, протягайки тялото си като звезда, по природа са лидери. Ако спите така, то спонтанността не е черта на вашия характер. Вие винаги планирате предварително, обичате порядъка и организираността както вкъщи, така и на работа. А вашата отговорност и импулсивност се отразяват благотворно на кариерното и личностно развитие.

4) Казват, че по гръб спят кралете. Ако спите така, най-вероятно във вените ви тече кралска кръв Тази поза свидетелства за това, че сте заклет оптимист и просто жизнерадостен човек. Вие сте праволинейни и логични, казвате истината право в очите. За семейството и приятелите сте опора и душата на компанията.

5) Ако спите в поза мирно, това говори, че сте педантичен и суров човек. Поставяте пред себе си цели и неумолимо ги преследвате, а вашата взискателност към себе си е главният помощник за постиженията ви.

6) За любителите на спането в поза чапла е присъща непредсказуемост. Не може да изкарате и ден без да намерите някое приключение.  И настроението ви се сменя с поразителна скорост, което често шокира вашите близки и роднини.

Промяната от бяла и пухкава овчица до опасен хищник и обратното се случва крайно бързо и спонтанно. Но пък вие сте внимателни в работата и семейния живот и обичате, когато във всичко има стабилност.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account