facebook

Какви ще са продълженията на блокбастърите

Холивуд обича да пуска на конвейер продължения на известните си блокбастъри с цел максимално облажване. Както е тръгнало, през 2034 г. ще гледаме Терминатор 22 а иронията е, че филмът ще е изцяло направен от машини. Но дотогава има много торенти да се извъртят, затова нека надникнем в близкото бъдеще и видим какви ще са следващите продължения на известните поредици:

“Терминатор 6: Ще цедим, докато можем”

Терминатор 3

В шестата част на историята за борбата между машините и хората Терминаторът е пратен назад в миналото, за да ошамари създателите на поредицата и да ги накара да спрат само до втората част.

“Сам вкъщи 4: Така и не си пуснах СОТ”

Сам вкъщи

Коледа е, време за духовно пречистване и дръзки обири. Банда апаши влизат в дома на отдавна порасналия Маколи Кълкин. Слава Богу, филмът отново завършва с хепиенд – крадците си тръгват с празни ръце, защото Кълкин е продал и телевизора, и пералнята, и сокоизстисквачката, за да си купи пиячка.

“Миньоните: Мисия Кой”

миньоните

Жълтите човечета отново са в търсене на най-злия господар на планетата. След куп перипетии и обрати съдбата ги отвежда до… офиса на Пеевски.

“Роки VII: Продължаваме напред”

Роки Балбоа

Вместо да си гледа ишиаса и старините, Роки Балбоа решава да се върне на ринга и да предизвика непобедимата украинска машина Владимир Кличко. Макар че сценарият предвижда Роки да спечели в 9-ия рунд с изненадващ ъперкът с бастуна си, Международната световна федерация не може да позволи украинецът да загуби дори и на филм, и в крайна сметка Кличко печели по точки.

Подут, но запазил оптимизма си, Роки заявява пред екзалтираните фенове: “Продължаваме напред!” С което индиректно заявява, че ще има и осма част.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account