facebook

Какви щяха да са героите от “Под прикритие”, ако не бяха гангстери

Волно или неволно, голяма част от зрителите на “Под прикритие” симпатизираха на гангстерите във филма и кършеха пръсти, надявайки се за пореден път да се измъкнат от полицейските лапи. Няма съмнение, “Под прикритие” ни доказа, че лошите момчета се заобичват с лекота. Какви обаче щяха да бъдат Косъма, Иво Андонов, Джаро и другите, ако не бяха част от подземния свят, а се занимаваха със съвсем нормални, легални професии. Ето един хипотетичен отговор на този въпрос:

Тишо Близнака – управител на стриптийз бар

12592267_1988127441413167_7564985684298979402_n

Като висш ценител на “мометата”, Тишо Близнака щеше да се уреди като управител на бар за еротични танци. Щеше да си ги посреща всяка вечер с поздрава “Здравейте, кучкотор!”, а единствено нямаше да им обръща внимание, когато има мачове на “Левски”.

Косъма – стенд ъп комик

Косама Под прикритие

Ако не беше извън закона, Здравко Киселов-Косъма щеше да осребри чувството си за хумор по най-правилния начин – щеше да организира стенд ъп вечери в някой бар. А идеалната забавна вечеринка изглежда така: Косъма сипе на микрофона лаф след лаф, а като му писне хваща китарата и с Ади забиват някое парче.

Куката – основател на денс школа “Куката Денсинг Център”

Куката танцува

“В клуба си денсим като Ку-ку-куката” – тази сакрална фраза се роди,след като религиозният гангстер Росен Гацов-Куката показа кръшни танцови умения. Грехота ще е танцувалният талант на Куката да отива на халос, затова най-добре за него, а и за всички любители на ритмите, щеше да бъде той да основе професионална школа за танци.

Иво Андонов – треньор на националите по футбол

ше те смажа

За няколкото сезона на “Под прикритие” Иво Андонов, че се справя с всичко – и като дясна ръка на Джаро, и като новия биг бос на ъндърграунда, и като почтен бизнесмен и меценат, излязъл “на светло”. Затова защо да не използваме таланта на Ивака “каквото пипне злато да става”, като го направим треньор на националния ни отбор по футбол?

Само твърда ръка ще ги оправи тези разглезени чалгарчета! Само си представете как някой от футболистите не си дава зор и Иво Андонов в съблекалнята му изкрещява “Ше те смажа!” Няма как да не проработи.

Джаро – оперен критик

Джаро

Любимото увлечение на харизматичния злодей беше именно оперното изкуство. Ето защо от Джаро щеше да излезе отличен оперен критик. Само се надяваме, ако някое представление не му хареса, да ограничи гнева си единствено до критична дописка в някой вестник, а не да реже пръстите на режисьора.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account