facebook

Какво да правиш, когато жена ти е в ПМС

 

Всичко в природата си има баланс. Когато труднитедни за жената дойдат, тя прави всичко възможно да вгорчи живота и на мъжа до себе си. Ето какво трябва да прави силният пол, за да оцелее в този рисков период, сравним единствено с ходенето в казарма:

Най-добрият съвет: събери си нещата и се разкарай от вкъщи. За няколко дни. В гората. Телефона си дръж включен. Парадоксалното е, че ще те ненавижда, но ще те иска. Не питай, просто се довери.

Ако ПМС те е хванал неочаквано и вече не може да излезеш от вкъщи… Вземи отбранителна позиция. Барикадирай се някъде на тихо, уединено място. Окупирай колкото се може по-малко пространство. Скрий се някъде, където трудно може да бъдеш уцелен с твърд предмет.

В разговор не влизай. На въпроси отговаряй кратко, ясно и бързо. “Да”, “не”. Но по-добре “да”. Избягвай намеци. Думите ти не трябва да имат втори смисъл. А желателно и първи. Като цяло.

Не гледай в очите. Следи за израженията на лицето си. (“Не мога!” – не е оправданиe. Имаше цял месец да се научиш.) Помни, една повдигната вежда е диверсия. Две повдигнати вежди – терористичен акт. крива усмивка – обявяване на война.

На въпрос “Тази рокля прави ли ме дебела?” не отговаряй, а тичай право към балкона и се хвърли надолу. Това не е самоубийство. Така просто увеличаваш шансовете си да оцелееш.

Запомни: тоалетната седалка винаги трябва да бъде спусната. И при това суха. (“Как така?” не е аргумент. Имаше месец да потренираш.) Важно! Други жени не съществуват. Буквално. Съвсем. Не, помисли си. В минути на съмнение си спомни за твърдия предмет.

Запомни следните фрази. Не питай какво значат, просто ги заучи: “Да, обичам те”, “Не, не съм забравил”, “Разбира се, че помня”, “Не мисля за нищо”. Произнеси ги, когато другите ти думи свършат. Или когато си твърде далеч от балкона.

Когато първата криза дойде, направи нещо приятно. Сутринта, докато спи, приготви закуска. Желателно е нещо леко, успокояващо. Например парче сурово месо и чаша прясна кръв.

И помни – рано или късно това ще свърши. Много, много скоро. Ще видиш. И тогава ще имаш месец да потренираш.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account