facebook

Какво мислят холивудските звезди за България

Ако някой преди години бе казал, че един ден Шварценегер и Сталоун ще идват с удоволствие в България, за да изкарат някой и друг долар, щяхме да го сметнем за луд. Но е факт, че за кратко време се превърнахме в предпочитано място за снимки на холивудски продукции, а на уж разглезените кино звезди определено им хареса у нас. Вижте добрите думи, които те казаха при престоя си в България:

Шварценегер, Сталоун и Брус Уилис

Силвестър Сталоун: “Не ходете в България, освен ако не искате да си прекарате жестоко и да се забавлявате. Имат голямо кино, потенциал, страхотни хора са. Там се правят страхотни филми. Не можете да си представите как ще ви изненада тази страна”.

 

Арнолд Командо

Арнолд Шварценегер (по време на снимките на “Непобедимите 2”): “В България е супер! Отново пред камерата. Чувствам се невероятно и изживявам страхотни мигове в „Непобедимите 2” с Брус и Слай”.

 

Вини Джоунс Две Димящи дула

Вини Джоунс: “Харесва ми в България. I’ll Be Back!”

 

Келън Лъц

Келън Лъц за Варна: “Гледката беше страхотна! Градът приличаше на малък Лас Вегас и Маями в едно! А след като прекарах три дни тук, съм още по-убеден в думите си”.

 

Пиърс Броснан агент 007

Пиърс Броснан: “Има хубави жени в България. И си прекарах фантастично, работейки върху “Сървайвър”. Надявам се, че направихме добър филм. Екипът, с който снимах тук, знае и разбира какво прави. Всичко е на високо ниво. Хареса ми вашият манталитет. Аз съм ирландец и смятам българите за симпатични. София е чудесна, а в Пловдив беше фантастично. Чудесна храна. Тук се чувствам като у дома си и се надявам да се върна отново.”

“В България е супер! Отново пред камерата. Чувствам се невероятно и изживявам страхотни мигове в „Непобедимите 2” с Брус и Слай”Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/26433-%D1%88%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80.html

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account