facebook

Какво се случва, когато изпуснеш силна жена

жена-се-държи-за-косата

Когато изпуснеш силна жена, ти не си правиш услуга. Ти правиш на нея услуга. Защото силната жена знае, че струва повече, отколкото мъжът, който я е изпуснал. Силната жена знае, че е най-доброто нещо, което ти се е случвало. И ти няма да намериш друга такава.

Силната жена никога няма да позволи на едно глупаво момче да я пречупи. Не, тя ще полети все по-високо и по-високо.

Затова не е важно колко препятствия са й поставили, тя няма да се задържи за дълго.

Силната жена ще разбие сърцето си. И ще се поддаде на страдание, на чувства. Тя няма да се преструва, че всичко е наред, няма да раздава пресилени усмивки. Тя ще се изцели.

И когато бъде готова, повече няма да се върне към миналото. Тя ще забрави за него и за онзи мъж, който й е причинил болка. Тя повече няма да пролее нито една сълза за този, който е бил толкова глупав да не разбере какво губи.

Затова когато пуснеш силна жена, всъщност ти я освобождаваш.

Защото на нея не й е нужен мъж, за да живее. Още по-малко не й е нужен лъжлив егоистичен хлапак, който мисли само за себе си. В сърцето си тя вярва, че някой ден ще намери този, който я оценява по достойнство, който разбира, че тя е слънце, небе и земя.

Така че не мисли, че тя ще те моли да се върнеш. Няма да почука на вратата ти, няма да се опитва да те кара да ревнуваш.

Ха, на нея ще й е все тая какво мислиш вече за нея.

Затова, когато следващия път я видиш как се смее с приятели и озарява всички с усмивката си, знай, че това е истина. Тя не се преструва. Тя наистина е щастлива. Без теб. Набий си го в главата. Изпусна я. И вече й е по-добре.

Не мисли, че някога ще тича след теб като кученце. Не си фантазирай как ще ти позвъни посред нощ в сълзи, защото й е мъчно. И дори не си помисляй, че ще те умолява да се върнеш.

Малко момченце, нейното сърце е много по-голямо, отколкото ти някога ще имаш.

Тя е много по-прекрасна, отколкото можеш да си представиш.

И тя е свое собствено слънце, небе и земя.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account