facebook

Какво ще се случи в близкото бъдеще

Не е истина колко неща може да научиш от китайска кристална сфера за 5 лева, купена от магазин “Всичко по левче.” И понеже свидливостта не краси човека, щедро ще споделим на всеослушание какво ни очаква в близкото бъдеще:

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков ще бъде изгонен от предаването “Факторът Кошлуков”. Така той ще се превърне в X-фактор.

 

извънземниИзвънземни ще кацнат край Бузлуджа. Минути след това към летящата им чиния ще се запъти Димо Падалски, нарамил три кашона с енциклопедии. Инопланетяните ще го посрещнат весело с думите: “Браво, Димо! Мисията ти бе успешна! Време е да се прибираш.”

 

 

5 стотинкиКоментаторът на БНТ Сашо Йовков за пръв път ще каже буквичката “Я”. Поводът ще са намерени на тротоара пет стотинки, които Сашо ще вдигне с думите: “Я! Късметче!”

 

 

 

Гошо от Почивка

Култовият стихоплетец Гошо от Почивка ще бъде избран да ни представя на поредното издание на “Евровизия.” Там той ще изпълни поразяващия си хит “От Мизия до Евровизия”, който ще накара и най-скептичните музикални специалисти с половин уста да признаят: “Тия българите с всяка година стават все по-добри.”

 

Голямото пиле

Голямото пиле от “Улица Сезам” ще се окаже пълно с вода.

 

крикет

Националният отбор по крикет на България ще обяви, че съществува и че, да, що-годе може да уцелва топчето с пръчката.

 

 

 

 

вампирВампирът от Созопол внезапно ще се събуди от вековния си сън. Желаейки да утоли глада си, ще засмуче кръвта на случайна група скандинавски туристи. Малко по-късно ще почине от алкохолно натравяне.

 

 

 

Мартин ЛоурънсСпортният коментатор на “Евроспорт” Данчо Божинов ще получи мейл от комика Мартин Лоурънс със съдържание: “Предавам се! Ти си по-добър!”

 

 

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account