facebook

Какво ще се случи през 2016 година? Смелите прогнози

2016 година

Катерицата Беатрикс ни ги подшушна…

ГМО сланини ще блокират Цариградско шосе в столицата, вбесени от изказването на Бойко Борисов, че сланината е вредна. Недоволни от блокадата гневни шофьори ще потушат протеста с праз и малко червен пипер.

маймунка

Британската кралица Елизабет Втора ще пристигне на първа историческа визита у нас. След като отметне официалните срещи по протокол, Бети ще се отдаде на алкохолен туризъм в Слънчев бряг.

маймунка

От разсекретено досие на Държавна сигурност ще стане ясно, че македонският език е измислен от Димитър Пенев.

маймунка

Сълзите на Тити Папазов ще бъдат обявени за спам.

маймунка

Водещият на “Сделка или не” Румен Луканов ще изтегли ипотечен кредит, който няма да успее да върне. Помолен да коментира неприятната ситуация, Луканов ще заяви: “Не трябваше да приемам офертата на банката”.

маймунка

Малката булка от едноименния сериал на Нова телевизия ще бъде продадена за 4 000 лева на пазара за булки в Димитровград.

маймунка

Краварката от левия ъгъл ще се ожени за един от юнаците с мустаци от лютеницата с хорцето.

маймунка

В едно от хилядите лайфстайл предавания по родните телевизии ще стане ясно какво казва актьорът от “Под Прикритие” Захари Бахаров преди да смаже пантите на вратата на апартамента си. Казва: “Ше те смажа!”

маймунка

Футболистите на Левски ще покажат, че спазват българските традиции, като се окичат със сребро през високосната 2016 година.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account