facebook

Как Бог създал животните

пингвин

Представете си, че сте Бог. И току-що сте създали Земята, Адам и Ева и сега трябва да пристъпите към сътворяването на великото разнообразие от животни. 

И ето започвате да прикрепяте главите към телата, да връзвате опашки към задните части, но всичко това се получава твърде… банално. И тогава решавате да подходите малко по-креативно. Ще научите една птица да говори и ще я наречете папагал. После ще вземете плъх, ще го напълните с игли и ще наречете резултата таралеж. След това ще въведете метода на тикане на всякакви части навсякъде и така ще съставите птицечовката. Така, малко по малко обликът на животинския свят започва да се оформя…

Оказва се, че потребителите на социалните мрежи отдавна и плодотворно фантазират на тази тема: от какви съображения се е ръководил Създателя, когато е творил едно или друго животно. Ето най-забавните обяснения. Прощавай, Дарвин…

“Ще създам същество с 8 крака. Може би е прекалено, но не съжалявам. И 8 очи в комплект. И от пъпа му ще излиза връвчица”. И се получил паяк.

“Това създание ще бъде толкова меко, пухкаво и миличко, че ще ти се иска да го стискаш до смърт. А към лапите му ще прикрепя остри ножчета”. И се получило коте.

“Ще залепя на това летящо същество игла на задника. А неговото ако ще бъде толкова вкусно и сладко, всички ще му завиждат”. И се получило пчела.

“Ще бъде забавно да направя мъничко, почти невидимо създание, което да кара хората да се поливат с всякаква химия и да се пляскат по бузите”. И създал комар.

“Това ще бъде жив чорапогащник. Който никога не е в настроение”. И се получила змия.

“Това ще има глава на кон, хриле и малки детски перки. И със създаване на потомството ще се занимават самците”. И създал морското конче.

“Ще бъде страхотно да създам оцветена в ярки цветове кокошка, която ще умее да ругае с истински думи” И излезнал папагал.

“Това ще има 8 супер силни и мускулести окончания. О, свършиха ми костите. Е добре, ще му дам вместо тях вендузи”. И се получил октопод.

“Ще създам много мило и трогателно същество, което е невъзможно да не помачкаш. Затова цялото ще бъде в игли. Ха-ха-ха”. И се получил таралеж.

“Това ще бъде космат картоф с криле Да, на вид се получи идиотски. Нека тогава и спи с главата надолу като идиот”. И се получил прилеп.

“Ще покрия този отвратителен гущер с войнишка каска”. И се получила костенурка.

“Ще кръстосам тигър с делфин”. И се получило акула.

“Какво ще кажете за една жива домакинска чанта, която през цялото време подскача?” И се пръкнало кенгуру.

“Нека делфините станат птици. Но само да не летят”. И се получил пингвин.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account