facebook

Как да пътувате по света почти безплатно

Това е списък на различни организации, които могат да ви помогнат да посетите нови места без да профуквате всичките си пари.

Help Exchange – https://www.helpx.net/

сайтове за пътуване

Тук местни жители от различни страни канят туристи, желаещи да им помогнат във фермата или в малкия им бизнес в замяна на безплатно настаняване, храна, екскурзии, че дори и йога упражнения. Чудесен начин не само да посетите нова дестинация, но също така да проучите и местния бит и култура. Просто изберете вида работа, който е само за вас и се свържете с домакина. Например може да се сържете с италианска ферма, в която да работите само по два часа на ден.

WWOOF – http://www.wwoof.net/

как да пътуваме безплатно

Тук може да откриете обяви от различни жители на света, които се заниамват с био земеделие и се нуждаят от безплатен труд. Друг начин да се пътува и работи за подслон и храна.

Sudan Volunteer Programme — http://www.svp-uk.com/

доброволчески организации

Благотворителна организация от Великобритания изпраща студенти филолози, които са последни два курса в университета, като доброволци в Судан, за да учат местните деца на английски език. Може да се присъедините към полезното дело и да получите добър опит. Предимство имат кандидати, на които английският език е роден, но ако имате практически опит в преподаването, могат да разгледат вашата кандидатура.

SE7EN – http://www.the7interchange.com/

пътуване по света

На SE7EN  може да бъде намерена доброволческа програма или проект в почти всяка страна. Например, да отидете на Бахамите и да работите за създаването на независим изследователски център за изучаване на лимоновите акули.

Conservation Volunteers — http://www.conservationvolunteers.com.au/

стани доброволец

Тази организация ще се понрави на любителите на еко туризма, които мечтаят да посетят Австралия или Нова Зеландия. Целта – опазването на природата. На сайта има много доброволчески програми в различни части на Австралия и Нова Зеландия, които са са на разположение за краткосрочен или дългосрочен период.

United Nations Volunteers — http://www.unv.org/

уницеф доброволци

А може да станете и доброволец на ООН, стига да сте на 25-годишна възраст, да имат завършено висше образование и да владеете английски, френски или испански.

AIESEC – http://www.aiesec.ru/

доброволчески организации в чужбина

Международна младежка организация, която предоставя различни стажантски програми, програми за обмен и доброволчески възможности за студенти и зрелостници в 113 страни.

Appalachian Trail – http://www.appalachiantrail.org/

доброволци в САЩ

Още една организация с нестопанска цел, която приема доброволци, обичащи природата и са готови да участват в опазването на райна на организацията (а районът е около 250 000 дка земя от Мейн до Джорджия).

Find a crew — http://www.findacrew.net/secure-server/eng/search/sea…

пътуване по море

Ако не страдате от морска болест, може да станете част от екипажа на круизен лайнер, яхта или катамаран и да обмените своя труд в замяна на безплатно пътуване по морето (на вашите услуги ще бъдат Океания и Азия). Друга алтернатива е Vagabond Sailing (Азия, Океания, Средиземно море).

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account