facebook

Как да се запознаеш с жена в бар

мъж и жена в бар

Снимка: themodernman.com

Полезно ноу хау за всички мъже:

1. Мисли каквото искаш, но истината е, че по дрехите посрещат. Така че преди да се приближиш в бара към самотна красавица, отиди до мъжката тоалетна и прецени външния си вид. Оправи прическата, провери дъха си. Не позволявайтеии на небрежно извадената риза да ти прецака вечерта.

2.Оцени ситуацията: сама ли е жената в бара или с приятели, столът до нея свободен ли е или ще трябва да се бориш за място под слънцето.

3. Проследи какво пие тя и изчакай, докато напитката й почти привърши – след това се приближи до нея и кажи: „О, виждам, че Ви е свършило мохитото/уискито?“ Момичетата обичат да бъдат обгрижвани, това едно на ръка. Второ, печелиш време. Докато барманът приготвя коктейла, ще имаш няколко минути да завържеш запознанство.

4. Започни разговора с такива въпроси, на които не може просто да отговори с „да“ или „не“ – залагай на въпроси с какво, как, къде и кога. Например, „Как ти се струва новото парче на Криско?“ Не се бой да експериментираш.

5. Въпреки че повечето запознанства в баровете завършват в леглото, дори не намеквай за това. Ако ти допадаш на дамата, то всичко ще върви от само себе си, не е необходимо да се казва. А излишната настойчивост и арогантност в стил: „Хайде, и двамата знаем какво ще се случи по-натам.“, ще са единствено в твой минус. Дори ако тя, както и ти, си фантазира за една страстна нощ, не трябва да я уличаваш в това. Дори най-разкрепостената жена иска да изглежда в очите на мъжа като дама, така че играй заедно с нея в тази игра.

И не забравяй: според проучване, публикувано в списание «European Journal Journal of Personality », образът на бунтар може да ти позволи да спечелиш сърцето на всяко момиче. “Най-безразсъдните и недостъпни винаги са бил смятани за най-привлекателни. Доказали сме тази хипотеза на практика, “- казва авторът на изследването Питър Джонасон, доцент в Университета на Западен Сидни в Австралия.

Това също е интересно:

Изследователи от Бристол провели експеримент в лаборатория, за да разберат променило ли се е възприятието на доброволците към привлекателността на другите хора след употребата на алкохол. Доброволците били помолени да разгледат снимки на мъже, жени и пейзажи преди и след приема на алкохол. Независимо от категориите, алкохолът повлиял на възприятията. Ръководителите на изследването потвърдили, че хората стават по-привлекателни за другия пол след известно количество спиртни напитки.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account