facebook

Как да станеш милионер

При това без да налучкваш шест числа или да пращаш колегата си за дюнери, за да свиеш парите от инкасо автомобил. Ето пет сигурни начина, чрез които можеш да напълниш банковата си сметка със седемцифрена сума. Хората пари дават и само чакат някой да ги вземе!

 Хвани Голямата стъпка

Йети

Мениджърите на американската бира “Олимпия” дават награда от 1 милион долара на всеки, който успее да залови жив Снежния човек Йети. Според легендите белокосместия гигант се намира някъде в югозападната част на тихоокеанското крайбрежие на САЩ. Хитрите пивовари са обвързали и рекламната си кампания с Йети, като на сайта си пуснали текст: “Бирата “Олимпия” и Голямата стъпка оставят заедно своите отпечатъци в Югозапада от 1896 година насам!” От бирената компания предупреждават, че няма да дадат парите, ако при залавянето му бъде използвана насилие. Позволено  е единствено да бъде подмамван с бонбонки. Така че взимай няколко лукчета и право към щатите!

Реши тази математическа задача

математическа задача

Изображение: www.freedigitalphotos.net

 

Задачата е следната: Ако Ax + By = Cz, където ако A, B, C, x, y и z са положителни числа и x, y и z са по-големи от 2, тогава A, B и C трябва да имат общ прост делител.

Ако знаеш решението, значи вече си милионер! Тексаски банкер подарява милион “гущери” на всеки, успял да разгадае този математически казус, известен под името „Конюнктурата на Биъл“. Тексасецът предлага пари за решението още от 1997 г., но тогава наградният фонд е бил едва 5 хиляди долара.

Снимай се гол/а до Барак Обама

снимка на Барак Обама

Ако обаче не ти се скитосва да гониш Михаля (в случая Йети) или пък не те бива в точните науки, тогава имаш и трети шанс да се сдобиеш с милионче – просто трябва да се снимаш гол/а до президента Барак Обама. Нигерийски богаташ, живеещ на Острова, обяви един милион лири награда за всеки, който качи на сайта му thebattlecam.com клипче как се появява гол или се съблича пред Обама.  Единственото неудобство на нуди начинанието е, че после ще трябва да използваш част от спечелените пари да си платиш гаранцията…

Ожени се за лесбийка

китайски милиардер

Стига сме си играли  на дребно с някакво милионче, време е а сериозни пари. Китайският милиардер Сесил Чао Ше-Цунг обяви щедрата зестра от 65 млн. долара за мъж, който се ожени за дъщеря му. Къде е уловката? Че дъщеря му Джиджи е лесбийка и гледа със същото безразличие на мъжете, с което нахранен котарак гледа стопанина си. Успех…

Преспи с футболист 

Тим Тибоу

Реваншираме се към нежния пол, като отправяме предложение специално и само за дамите. Един милион долара може да получи всяка жена, която преспи със звездата по американски футбол Тим Тибоу (на снимката). Хонорарът се предлага от американския интернет портал “Ашли Медисън”, в който влизат семейни хора, търсещи изневяра. Мотивът да дадат толкова пари е е желанието им да тестват колко слаби са ангелите на Тим Тибоу. Той е син на евангелисти, а като такъв спазва строгите християнски норми и не трябва да прави секс, докато не сключи брак. Заинтересованите да побързат, защото непоквареният Тим вече се вижда с актрисата Камила Бел. По една случайност и тя вярва в концепцията за девствеността до брака.

 

 

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account