facebook

Как са се запознали Марти Макфлай и Док Браун. Предисторията

завръщане в бъдещето

Интересното е, че в нито един филм от трилогията “Завръщане в бъдещето” нито веднъж не се споменава как са се запознали обикновеният младеж Марти и меко казано неособено обикновеният учен Емет Браун.

А тяхното запознанство, прераснало в истинско приятелство, е повод за много успешна предистория. Съществуват различи теории как е станало това. Но истината знаят само двама души – сценаристът Боб Гейл и режисьорът Робърт Земекис. И точно Боб Гейл веднъж разказал как е станало всичко.

“Никога не сме разказвали за това във филма. Но историята на героите, които измислихме със Земекис, беше такава:

В продължение на много години Марти постоянно слушал, че Док Браун е опасен, че е ненормален, лунатик. Но тъй като Марти бил нормален американски младеж на 13 или 14 години (което днес е прието да се нарича тийненджър), той решил да изясни защо този човек е толкова опасен. Марти се промъкнал в лабораторията на Док и бил очарован от всички тези готини неща, които видял там.

Когато Док го открил там, той бил много радостен, че Марти се интересува от неговите работи и изобретения и го посрещнал с отворени обятия. В края на краищата и двамата били черните овци в своите среди. Док взел Марти на работа като чирак, за да му помага с експериментите, в лабораториите, да гледа кучето и т.н.

Това било началото на тяхното приятелство”.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account