facebook

Как се влюбват различните зодии

 

знаците от зодиака

Изображение: Free Digital Photos / adamr

Основният проблем е това, че всички сме родени под различни съзвездия. Иначе можехме да си живеем, работим и да се обичаме напълно нормално. Ако не бяха тези звезди.

Овен

Овенът се влюбва спокойно. В много редки случаи Овенът оставя настрана своя огнен темперамент и спокойно сяда на брега на реката със стрък тревичка в зъбите, докато покрай него не преплуват труповете на всичките му съперници. Тогава Овенът лениво отива към обекта на страстта си и небрежно казва: “Нека да отидем в храстите, захарче”.

Телец

Телецът се влюбва яростно. Любовният обект трябва да принадлежи на Телеца изцяло – с всичките си дреболии и кредитни карти. В противен случай… о, не, не искате да знаете. Телците винаги очакват взаимност (иначе страшно, много страшно). А ако някой реши да си тръгне от Телеца, трябва да го направи на пръсти и в тъмна нощ…

Близнаци

Близнаците се влюбват искрено. И завинаги. “Завинаги” трае около шест месеца, а обектите на искрената любов могат да бъдат, например, двама. Но и двамата ги обича съвсем искрено. За Близнака е напълно нормално да плаче през нощта, заради някоя вечна любов, а на другата вечер да си реже вените заради вечната любов номер 2. Горчивината и в двата случая е напълно истинска. А който не го разбира, е Водолей.

Рак

Ракът се влюбва внимателно. Пълзи в кръг, без да се приближава, и внимателно трака с щипки: “Ами ако не е той?”, “Ами, ако с нея имаме нещо и после си дам сметка, че не е тя?” Общо взето, вероятността за романс зависи от търпението на избраника/цата на членестоногото. Но особено търпеливите ще бъдат възнаградени – влюбеният Рак е способен  да свали целия свят в краката на любимия си човек. Впрочем, процесът по свалянето на света в краката на любимия идва по познатата схема: “Ами ако този свят е скучен?”, “Ами ако любимият диша хлор и въобще не му е нужен този кислороден свят?” и т.н. до безкрайност.

Лъв

Лъвът се влюбва с неохота. Той е наясно, че това е полезно за здравето, но съвременният обществен договор предлага на влюбените равни права. На Лъва му е съвършено непонятно как може да има равни права с тези нищожества. От друга страна, ако кажеш вълшебната фраза “Ти ще бъдеш отгоре” (не само в сексуален контекст), Лъвът автоматично ще те заведе в стая, където гарантирано ще има вкусни сладки и други лакомства. По правило, Лъвът действително е готин до невъзможност.

Дева

Девата се влюбва като за последно. Влюбената Дева с охота предоставя на обекта на страстта си за многократно ползване своето сърце, ръка, приятели, дете от първия брак и леля си от Каспичан. На плахия въпрос “Но защо и леля ти, защо?”, влюбената, но все още разсъдлива Дева ще ви отговори, че така домакинството ще стане една идея по-удобно. Ако изведнъж обектът вече не изпитва същата страст, Девата ще страда смирено и ще изчака няколко години, докато обектът си промени мнението. Между другото, да промени мнението си и да се върне при Девата е правилното решение.

Везни

Везните се влюбват от любов към изкуството. Защото романсът – това е нещо красиво. А красивият романс е егати яката работа. Везните ще ухажват красиво, красиво ще правят секс и красиво ще си тръгнат в нощта завинаги. А после красиво ще се върнат. Като цяло, ще се колебаят до безкрайност. Но в никакъв случай не от злоба – просто животът е кратък и трябва да се опита от всичко. Особено от всичко вкусно.

Скорпион

Скорпионът се влюбва в обедната почивка. Между дамския кръжок и курса по фотография. Освен това, Скорпионът се влюбва много технично: бързо избира жертвата, пронизва я в сърцето и докато жертвата се гърчи в агония, умолявайки: “Вземи ме”, Скорпионът радостно си слага шапката, целува я по пъпчето и отива на тренировка по йога.

Стрелец

Стрелецът предпочита да не се влюбва въобще. Защото всичко ще бъде лошо. Всичко ще бъде лошо, както винаги. Ако Стрелецът все пак се влюби, той ще се ослушва внимателно – вече всичко лошо ли е? Или все още е нормално? Но ако Стрелецът спре да проектира злощастния опит от предишните си влюбвания на всеки настоящ избраник, всички останали знаци от зодиака ще седят унило и ще пушат завистливо в ъгъла.

Козирог

Козирогът се влюбва рационално. Никакви такива – жабчета, мълнии и пеперуди в стомаха. Козирогът знае, че пеперудите в стомаха противоречат на физиологията, а преди да се влюби трябва да проучи тактико-техническите характеристики на предполагаемата внезапна страст. Погрешно се смята, че Козирозите са тревоядни. О, не. Те седят на клон, подобно на ягуар, и могат да гледат преминаващия добитък с години, а след това да направят точния скок – и вече жертвата лежи с разкъсано гърло, без бельо и шепти: “И аз те обичам”.

Водолей

Водолеят се влюбва правилно. Всички останали знаци виждат любовта примерно така: “Обичам те, следователно ми дължиш времето си, вниманието си, портфейла си и всичко останало, което имаш”. Водолеят е убеден, че ако е влюбен в някого, е длъжен да се грижи за него. Те владеят фантастични дарби – дори когато романсът е в разгара си, няма да се обидят, ако любимият човек не е позвънил цели 40 минути. А по-късно ще реагира примерно така: “Утре на работа ли си? Ето, вземи този сандвич със сирене”. И наистина, сандвичът ще е със сирене, но и със стрихнин.

Риби

Рибите се влюбват класически. По всички канони на любовните романи – със страст, хормони, разкъсана риза, щастие, болка и кървави сополи. Важен момент: обектът на влюбване е длъжен да бъде максимално труднодостъпен: да живее в друг град, а още по-добре: в друга страна, а идеалният вариант – да лети с проучвателна мисия до Марс. Рибата е длъжна да страда и да преодолява препятствията, иначе няма никакъв смисъл да си размърда хрилете. След романс с Риби остава напукана пустиня, покрита от дебел слой пепел. И само кървави сополи като ярки топки летят някъде в орбитата на марсианския спътник Фобос.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account