facebook

Как си бъркат в носа различните зодии

бъркане в носа

Овен. Започва да си бърка в носа внезапно и с настървение. Не търпи критика и съвети от другите по повод на своите действия. Обикновено бъркането в носа на Овена е съпроводено с масови арести, разстрели, бунтове, революции. В някои случаи – световна война.

Телец. Подхожда към въпроса със старание. Седмица преди определеното бъркане отбелязва в дневника си “Събота, 19:04 – бъркане в носа”. Оставя телефона си на телефонен секретар, дезинфекцира си пръста. Чрез спектроменталния тест си избира ноздра. Никога не пропуска.

Близнаци. Върти се от едната ноздра към другата, защото не може да реши в коя да си бръкне. В резултат на това, не бръква в нито една, но остава крайно доволен от своята личност и написва стихотворение, нарисува картина или си организира концерт за пиано с оркестър. 

Рак. Изключително срамежлив, затова си бърка в носа само в тъмна стая, за предпочитане самостоятелно или в групи по 2,3,4 човека. В това време мисли за непостоянството на всичко съществуващо. Често в личния си дневник пише бележки за своите преживявания и чувства.

Лъв. Бърка си в носа, заобиколен от ентусиазирана, ръкопляскаща публика. Проучванията показват, че бурните овации и възгласи “Браво! Бис! Още!” увеличават с 40-47 % продуктивността на бъркане в носа на Лъва.

Дева. Като истински естет не си бърка в носа – това е под неговото достойнство и не отговаря на морално-естетическите принципи. Вместо това участва активно в обсъждане на трактата на Герхард Фон Крайнерщайсбург “Бъркането в носа. Причини и последствия.”, след това пише подробна рецензия и я пуска по културния канал.

Везни. Преди да си бръкне в носа добре обмисля всички “за” и “против” на това дело. Съветва се с приятели и роднини. С психолог. С деца (ако няма свои, с тези от квартала). Прочита трактата на Герхард Фон Крайнерщайсбург “Бъркането в носа. Причини и последствия.” Гледа на културния канал рецензията на Девата по този повод. Отново се съветва с приятели и роднини. Накрая, взима правилното решение.

Скорпион. Бърка си в носа като присвива очи лукаво сякаш подбира нова жертва.По време на този процес по-добре изобщо не го докосвайте и въобще не се приближавайте до него по-близо от 2 метра. Някои учени предполагат, че в този момент Скорпионът е още по-коварен и опасен, отколкото през размножителния период.

Стрелец. Бърка си в носа енергично, с шеги и закачки забавлява всички, докато не задълбае и не си нарани пръста Но Стрелецът не унива! У него има още 9 пръста на ръцете и 10 на краката! С безграничното си остроумие Стрелецът обожава пътуванията, обикаля света, доставяйки всеки на неговия път. В края на процеса на Стрелеца са останали максимум 6 работещи пръста на ръцете.

Козирог. Бърка си в носа само при крайна необходимост. При това извиква бърза помощ, полицията, пожарната, съседите, Кубрат Пулев и Червения кръст. Така, за всеки случай… Козирогът предпочита да се застрахова, отколкото да си счупи пръста при бъркането. Респект за това.

Водолей. Сред Водолеите има най-голямо количесттво гении сред всички други от Зодиака. Така че, вместо да се занимава с практикуването на бъркането в носа, Водолеят ще изведе формулата за перфектно бъркане, абсолютно бъркане и полубъркане, след което ще извлече корени на 3, 5 и 8 степен от абсолютното бъркане в носа, разделено на 2. Но няма да спре да си играе и ще призове своя зодиакален другар Близнаци и заедно ще напишат и опера към концерта за пиано. 

Риби. Тези другари изобщо не си махат пръста от носа. С него ядат, пият, спортуват, свирят на акордеон, участват в национален протест. Но не заради лоши маниери, а заради постоянната замисленост и вглъбеност в своите мисли. Те просто забравят да си махнат пръста от носа. А когато си спомнят, вече е късно, защото е време да…

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account