facebook

Киану Рийвс – да живееш напук на всичко

 

Киану-Рийвс

Киану Рийвс израства в проблемно семейство – баща му е арестуван, когато актьорът е едва на 12, а майка му се прехранвала като стриптийзьорка. След това родителите му се развеждат, а Киану се мести в Канада, където сменя няколко доведени бащи.

През 2001 г. вижда с очите си как умира приятелката му  Дженифър Сюм, загинала в автомобилна катастрофа. Малко преди смъртта на момичето пък дъщеричката им се ражда мъртва. От тогава насам звездата от “Скорост” не е имал сериозна връзка и не мисли за деца.

Той е и единствената холивудска звезда, която не разполага със собствено имение. Или както казва: “Живея в обикновен апартамент и всичко ми е под ръка, не виждам смисъл от купуването на дом, който ще е полупразен.”

Най-добрият му приятел пък умира от свръхдоза наркотици. По същото време бащата на Киану е арестуван заради притежание на наркотици.

По-малката му сестра се разболява от левкемия, а той дарява 70 % от своя хонорар за ролята в “Матрицата” за лечението на сестра си и на фонда в болницата, в която тя се лекувала. Сега тя вече е възстановена.

На един свой рожден ден Киану Рийвс си купува кексче и сяда в парка, за да го изяде. Без модни дрешки, без охрана.

На всички фенове, които тогава се здрависват  с него той предлага да опитат от неговия кекс. Когато го питали “Защо сте тъжен?”, той отговорил: “На вас ви е нужно да сте щастливи, за да живеете, а на мен не.”

На снимката: Киану седи край тротоар в Ню Йорк със своето кексче със свещичка и е в компанията на случайни минувачи.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account