facebook

Когато жената се прибере по-рано вкъщи

 

– Ти си мръсна свиня! – отекна гласът ú из цялата къща. – Така ли се отплащаш на майката на децата си? Махай се! Искам развод!

Съпругът се намеси:

– Почакай! Ще ти кажа какво се случи!

– Не знаех какво мога да очаквам от теб. Но и осъдените на смърт имат право на последни думи, така че те слушам. Изповядай се.

– Прибирах се към вкъщи след работа, когато видях на пътя окаяно момиче, съжалих го и спрях. Още в колата забелязах, че тя е много крехка, лошо облечена и мръсна. Каза, че от 3 дена не е яла нищо.

Стана ми съвестно, прибрах я вкъщи и ú дадох вчерашната ни вечеря, защото ти каза, че искаш да отслабнеш и не яде. Тя нетърпеливо се нахвърли върху храната и омете всичко за 2 минути. Попитах я дали иска да се измие. Докато беше под душа, с ужас погледнах дрехите ú: износени, мръсни…

Затова ú дадох дънките, които ти не носиш от дълго време, тъй като не ти стават. Също така намерих блузата, която ти подарих за рождения ден, но ти никога не сложи, смятайки, че имам лош вкус. Освен това реших да ú дам якето, подарено ти от сестра ми, което ти така и не пожела да облечеш.

И понеже обувките ú вече не бяха в хармония с дънките, ú предложих онези обувки, които ти купих от един скъп бутик, които не обу, понеже били същите като на секретарката ви. Тя беше толкова благодарна. Тогава я изпратих до вратата, а тя със сълзи на очите ме попита:

– Може би у Вас има и друго, което жена ви не ползва?

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account