facebook

Кого да изпратим до Марс

 Хилядите години еволюция подмениха приоритетите ни и сега вместо да се чудим ще успеем ли да убием някое животно за вечеря трябва да размишляваме кого да изпратим до Марс, за да ни помогне в усвояването на непознатия космос.  Добре поне, че в очите ни се набиват няколко потенциални космически туристи, които изглеждат идеални за авантюристичен воаяж до “Червената планета”. Ето ги и тях:

 Димо Падалски

Димо-Падалски

Димо Падалски знае, че искаме да участва в мисия до Марс. Димо Падалски знае на коя орбитална станция искаме да го изстреляме, на коя дата и в колко часа. Димо Падалски знае и че при изстрелването заради някой заплес  може да се отчупят малки части от защитния слой на совалката и това да рефлектира върху защитата й от високата температура при триенето, когато навлезе в земната атмосфера. Офф, Димо, всичко развали!

Денис Родман

денис-родман

Той в Северна Корея се осмели да отиде, та от Марс ли ще се плаши! Единственият проблем е, че ако Глиста осъществи контакт с местните, твърде вероятно e те да си глътнат инопланетянските езици, щом зърнат хорър визията му. А с неми извънземни комуникацията става далеч по-сложна.

Александър Томов

Ланистър

Ха на бас за 100 лева, че изпратим ли Лупи  на Червената планета и за броени дни там няма да има никакви наченки на живот, дори и примитивни! Екзекуторът на “Кремиковци” вече показа, че докосне ли се до нещо червено и моментално го съсипва. Справка – ЦСКА.

Голямото Пиле

Ето така ще изглежда Голямото пиле, ако совалката му даде на късо.

Ето така ще изглежда Голямото пиле, ако совалката му даде на късо.

Че иначе какво да прави на Земята? По цял ден да се размотава с Елмо, Ърни и останалата банда пройдохи от улица “Сезам” не си е оферта. На Марс поне може да се окаже в основата на едно голямо начало, защото, както добре знаем от практиката ни на потребители, всяко пиле е бъкано с вода. А на Червената планета вода си требе…

 

 

 

 Сай

гангнам стайл

Така де, няма само на нас да ни продънва ушите с досадното си парче, нека потормози малко антенките и на зелените. Слагаме го в капсулата, даваме на пета и оп, оп, айде в безкрая…. И вече няма “Гангнам стайл”! Ура!

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account