facebook

Комик измислил фалшиви зоо факти, за да зарадва хората

фламинго

Снимка: boredpanda.com

Калифорнийският комедиен гений с псевдонима Obvious Plant развеселил обществеността, разпространявайки фалшиви факти за животните в зоопарка в Лос Анджелис. Оригиналните и смешни табели разказват на посетителите за изобретателните сурикати, за таланта на патетата и любимото житейско занимание на малките гибони. Благодарение на това мястото станало далеч по-интересно и привлякло мнозина, желаещи да посетят зоопарка:

Фламингото

Фламинготата са моногамни. С изключение на Филип – това изневеряващо копеле.

Сурикатите

Сурикатите могат да контролират с ума си електронните уреди. Ако ви звънне, телефона, не вдигайте. Един от сурикатите ще иска да му помогнете да избяга, а те са много убедителни.

Пингвините

Пингвините носят смокинги, защото те бавно еволюират до бизнесмени от 1920-те години. През 30-те ще носят монокли. През 60-те ще презират бедните.

Совите

Всички сови си мислят, че в заглавната песен на сериала “Приятели” се пее “Owl (owl – сова на английски) be there for you”. Не им казвайте истината. Това ще ги съсипе.

Патетата

Ако дадете мъничък тромбон на 76 патета, те ще поведат най-възхитителния парад, който някога сте виждали.

Мечките

Никога не вярвайте на мечка. Те са много подли. Ако не видите нашата мечка в нейната клетка, вероятно Е ИЗБЯГАЛА. О, БОЖЕ, ТЯ Е ТОЧНО ЗАД ВАС. НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ, ПРОСТО БЯГАЙТЕ!!!

Коалите

Първият президент на Съединените щати Джордж Вашингтон всъщност е бил 9 коали, подредени една върху друга.

Гибоните

Гибоните много обичат супа! Ако оставите купа супа навън, гибоните неизбежно ще се изкъпят в топлата течност и постоянно ще повтарят “Ееее еее ееее” с горната част на дробовете си. Това, разбира се, значи “Аз обичам супа” на гибонски.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account