facebook

Кошмари на първа среща

 

Жени разказват за своите най-ужасни първи срещи. Историите са доста забавни, особено когато не се случват на теб!

Солидни хора

Бях на първа среща със зрял, солиден мъж. Преди срещата вътрешно се радвах, че най-сетне ще видя най-скъпия ресторант в града отвътре. А на входа го арестуваха за укриване на данъци. Е, тръгнах си.

За бога!

На първа среща той дойде с майка си. Каза, че майка му от раз може да разбере дали му подхождам, или не.

Мъж за 50 стотинки

Колега от работата ме покани на по бира. Нямах какво да правя и от скука се съгласих. Изпих една халба, поисках да си я платя, но той пожела да плати сметката сам. След това тръгна да ме изпраща. И пред вратата се опита да ме целуне. Когато се мръднах и го попитах какво прави, той ми каза: “Вече платих за тебе в ресторанта!” Отворих си портмонето, извадих 2 лева и му ги дадох. Когато ми каза, че няма да ми върне, а бирата струва 1, 50 лева, отвърнах, че общуването с него го оценявам на 50 стотинки, не искам ресто, благодаря за вечерта, повече няма да се повтори. После на работа един месец се прави, че не знае коя съм и какво правя.

Щедрият ухажьор

На първа среща ми бяха обещали вечеря в луксозен ресторант, в който даже ми беше неудобно да вляза, заради лъхащата от него класа. След работа и лекции, гладна и уморена, мечтаейки за свежа рибка, се оказах на разходка пеша, а после и в обещания скъп ресторант. Сервитьорката ми донесе менюто, мъжът го взе от ръцете ми, отвори на раздела с чайовете и заплашително ме попита: “Какъв чай ще пиеш?” Избрах си кафе и от най-скъпата торта, която изядох без грам угризение на съвестта.

Неприличната девойка

Toгава работех в една телевизия, беше пролет и аз, подавайки се на порива, си бях купила ужасно глупава рокля. Качих се с нея в тролея и към мен дойде една лелка на 60 години и ми каза: “Толкова е трудно да се срещне прилична девойка, моля ви, дайте ми телефон, синът ми е ерген! Толкова е добър, толкова е добър!” Този ден бях в особено авантюристично настроение и глуповато ú оставих телефона си.

На следващия ден той ми позвъни, срещнахме се. Закара ме с колата си до телевизията, на външен вид съвършения бандит, но възпитан и отвратително скучен. През целия път си мислех как да се отърва. Заведох го в бара в телевизията, поръчах си от всичко най-скъпо, пих вино, пушех му в лицето, на всяко изречение псувах. Мисля, че подкопах вярата в майка му и приличните девойки.

Вампирска младост

Първа среща след доволно успешни съобщения в сайт за запознанства. На профила му бяха качени три снимки на симпатичен блондин около 30-те. На срещата се яви опърпан дядка около 50. “Какво – каза той, – качените снимки са мои, просто са стари. Но аз изобщо не съм се променил”.

Честен

Запознах се с мъж в сайт. Той поиска да вечеряме. Заведе ме в “Макдоналдс”, като внимателно следеше да не излапам повече, отколкото трябва. След това купи бира от магазина, седнахме с него и той ми каза: “Знаеш ли, бившата ми жена беше по-красива от теб”.

Смяна на полето

Първата среща се състоя след едноседмичен флирт в сайт за запознанства. Отидох на уговореното място и открих, че там ме чака не момчето от снимката, а бившият ми. Както се изясни, младежът, който ме покани, не успял да дойде, защото заминал за друг град. Телефон не му бях дала, затова той не намерил по-добър начин от този да помоли своя съсед и другар (моя бивш) да се срещне с мен и да ме забавлява, докато той е в града.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account