facebook

Любимите предмети на тв водещите

 И на Милен Цветков не е бананът, макар че е “маймунка мръсна”.

Малката масичка на Коритаров

Коритаров малка масичка

Малката масичка е любим предмет на водещия още от времето, когато имаше предаване в btv. “Ох… масичката… малката масичка са ми я взели”, разстрои се Коритаров в едно от предаванията си. “Така се почва – малка масичка се взима, после стола и накрая победа на здравите сили”, прогнозира тогава с точност съдбата си публицистът. Той беше освободен скандално от btv, а към днешна дата води “Свободна зона” по ТВ +. В канала на Булсатком обаче Коритаров се е застраховал сериозно – води в пещера, а малката масичка е заменена от… голяма каменна маса.

 

Кадемлийската риза на Кевокян

Кеворк Кеворкян риза

Знаете ли по какво си приличат Кеворк Кеворкян и бившият шеф на националния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето? Точно така, и двамата навремето са били известни по-скоро с името Димитър. А знаете ли по какво се различават? Че Дучето обича да носи карирани ризи, а арменският водещ – такива на райета. Кеворкян си има любима риза на райета  (на снимките) , която облича не само всяка неделя, ами и във всеки сгоден случай.  Най-вероятно причината за това е суеверие.

 

Лифтинг кремът на Люба Кулезич

Сашо Диков Люба Кулезич

Ако лифтинг кремът не беше любим на водещата, нямаше как  колегата й Сашо Диков да се обърне към нея с “любезното”: “Ало, лифтинг?!”

 

Телефонът със скайп на Сашо Диков

канал 3 скайп

Любимият предмет пък на самия Сашо Диков е телефон със скайп. Чрез скайп журналистът излъчва на живо в ефира на “Канал 3” граждански протести, “стажантските” си интервюта от Парламента и всевъзможни пресконференции (скоро очакваме пресконференция и на националния отбор по джамини). “Канал 3” сигурно е единствената телевизия в света, която всеки ден предава на живо чрез скайп… до пълното изтощение на батерията на телефона.

 

Слушалката на Митко Цонев

Митко-нормален-ли-си1

Ще признаем, че Митко Цонев може да води и без любимата си слушалка в ухото, но пък тогава трябва да го питаме: “Митко, ти нормален ли си?”

 

Разноцветният химикал на професор Вучков

Професор Юлиан Вучков

Виждали сте химикалките с по 6 цвята – те са любими на професора. С тях той редовно оцветява сценариите си, за да може да се ориентира по-добре в дългите си начални монолози. Обикновено код “червено” в неговите намачкани цветни листи значи “повишавам тон” (например: “Абе, аланкоолу!”).

 

Вижте още: “Тест: Познаваш ли българския телевизионен живот”

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account