facebook

Мъжът хранел чайките, но изведнъж направил нещо странно…

чайка

Снимка: over50sforum.com

Една приятелка ми разказа една от най-странните истории: 

Тя стояла и чакала влак. И докато стояла, забелязала седящ до нея мъж с опаковка пържени картофи. Той не ядял, а просто държал отворената опаковка в ръце.

Това привлякло няколко чайки, които започнали да кръжат над перона. Мъжът не ги изгонил, а точно обратното – хвърлил им няколко картофа. Държал ги в непосредствена близост до себе си. Той сякаш ги примамвал да дойдат по-близо.

Мъжът продължил да им хвърля по малко, докато наоколо не се насъбрали 15-20 чайки. Малка армия. От време на време им подхвърлял по малко, за да не отлетят, но и не им давал да се наситят. Изглежда това започнало да дразни птиците. Те започнали да врякат, а той ги раздразнил още повече, сякаш ги подготвял за нещо.

След това дошъл влакът и пътниците започнали да се качват. Но мъжът със своите картофи останал на място. И тъкмо когато влакът тръгвал да потегля, се случило това.

Точно преди да затворят вратите мъжът хвърлил цялата опаковка с картофи вътре. Цялото ято чайки полетяло за нея. И вратите се затворили. Във влака настанал един малък ад.

Следващата гара била след 5 минути.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account