facebook

Най-втрещяващите предизборни клипове

кмета на Ямбол матрицата

Когато пиарите “спят”, как електоратът се забавлява…

Псувнята на Джамбазки

Като член на ВМРО Ангел Джамбазки отлично знае, че радикалното поведение е задължително за всеки уважаващ себе си националист. Финалът на този клип обаче е по-изненадващ и от този на “Шесто чувство” на Шаямалан.

Майна, 6 номер!

Трите неща, с които можем да свържем личността на Соломон Паси са: 1. Треперещата му от вълнение брадичка на церемонията по приемането на България в НАТО. 2. Трабанта, с който джиткаше, докато беше управляващ. 3. Идеята му за единно зарядно устройство, което да ползват всички граждани на ЕС.

От видеото разбираме и за друга успешна инициатива на бившия външен министър, а именно, че е осигурил свободен уай фай в района около фонтаните в Пловдив. И явно намира това за достатъчен повод да се гласува за него…

“Мисия Ямбол: Презареждане”

Вярно, че един политик трябва да респектира, но от кмета на Ямбол Георги Славов направо може да те хване шубе! В работната версия на предизборния си клип кметът показва, че един ден спокойно може да зареже политиката и да раздава тупаници в някой от ония холивудски екшъни с многото бой и малкото смисъл.

Волен в Атака

Белокосият националист показва, че освен да раздава пици и трийсетолевки пред операта, го бива и в раздаването на крошета. На кадрите Волен демонстрира уменията си във винг чун – бойно изкуство, практикувано и от легендата Брус Лий. Иначе видеото е идеален повод да се въведе задължителен текст след агитационните материали, гласящ: “Създаването и разпространяването на безсмислени клипове е престъпление”.

Светльо Витков и прасето Гошо

Светльо Витков влезе в политиката, за да разбие статуквото. И трябва да признаем, че с него изборите вече са и шоу. В една от кампаниите си вокалистът на “Хиподил” направи предизборен клип-песен, в която метафорично включи 200 овце и едно прасе на име Гошо.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account