facebook

Най-искрените цитати на Чарли Шийн

Чарли Шийн

Чарли Шийн винаги се е славил със скандална репутация, с това, че не може да си държи езика зад зъбите, с хобито си да излиза с по няколко жени едновременно, но без това да му пречи да получава по 2 милиона долара за всяка серия на “Двама мъже и половина”. Докато не си тръгва от сериала със скандал. Но каквито и превратности да му поднася съдбата, Чарли никога не промени своите възгледи за живота и не измени на принципите си. Специално за вас събрахме най-откровените, смешни и скандални цитати на бунтаря-актьор:

Най-добрият начин да се пазиш от разбито сърце е да се правиш, че нямаш такова.

Ако вземете мозъка ми, то след три секунди ще го върнете обратно – просто няма да издържите.

Има линия между увереността и самоувереността. И когато я изгубиш, тогава и започват проблемите.

Притежавам магически сили. През по-голяма част от времето, и дори насън, аз летя на F-18 (б.р. – изтребител). Унищожавам те във въздуха и започвам да създавам свои правила на Земята.

Никога не съм смятал с колко жени съм бил. Но ако искате да назова поне примерна цифра, то съм спал някъде с пет хиляди жени.

Обичам женските стъпала. Отказвал съм среща на момиче само заради стъпалото, ако пръстите ú са с неправилна форма, твърде дълги или криви.

Момичетата трябва да имат красиво лице, но на мен повече ми харесват симпатичните, отколкото красивите. Натали Портман е красива. Мила Кунис е симпатична. Адски симпатична! Не се познаваме с нея, но аз съм  ú фен.

С усърдие и концентрация с пламенна омраза… ти или обичаш, или мразиш. Ако живееш по средата – не се получава нищо.

“Крекът е нещо готино, Но стойте по-далеч от него , ако не можеш да се контролираш пред публиката. Ако можете, то крекът е отличен избор.

Имам само една скорост. И тя се нарича “Напред!”

Сам прецени, без пиене не става. Много жалко, но е така. С една дума, не виждам нищо лошо в това да пиеш. Ти какво обичаш? Текила? А аз водка. Чиста. И винаги съм твърдял, че ледът е нужен, за да се прилага към раните, ха-ха.

Хората си мислят, че съм развратник, но това не е така. Аз просто обичам жените.

Все още не знам всички отговори. Повече ме интересува какво мога да направя в бъдеще, отколкото какво съм направил в миналото.

Какво значи нормално детство? Ние не бяхме богати, обикновени представители на средната класа. Баща ми работеше тук и там, имаше толкова роднини, за които трябваше да се погрижи, той не можа да спести никакви пари.

Мисля, че хората често бъркат страстта ми с гняв. И не мисля, че хората са готови да възприемат посланието, което нося, нося с чувството на свирепа любов.

Аз съм друг. Имам различна конструкция. Имам различен мозък, различно сърце. В мен тече кръвта на тигър, човече. Смъртта е за глупаците, за дилетантите.

Имате право да ме убиете, но нямате право да ме съдите.

Аз съм болезнено зависим само от едно нещо – от навика да побеждавам. Фалшивият култ, неграмотно наречен Общество на Анонимните алкохолици, може да се похвали само с 5 процента успешни случаи. Процентът на моя успех е 100.

В детството не ни учат да се справяме с успеха, учат ни как да се справяме с неуспехите. Ако ти не постигнеш успех от първия път, опитай отново и отново, не се предавай. А ако постигнеш успеха от първия път, тогава какво?

Добрата новина – ако окончателно разбера, че съм откачен, изобщо няма да се разстроя. Не съм опасен.

Омръзна ми да се преструвам, че животът ми не е съвършен.

Знаеш ли в какво вярвам? В това, че е по-весело да вярваш, отколкото да не вярваш.

Между другото, аз съм “Челюсти”. Аз не просто знам “Челюсти”, аз самият съм “Челюсти”. Аз съм алтер егото на акулата от филма.

Струва ми се, че в света има по-важни неща от моето минало.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account