facebook

Най-кратките страшни истории, след които няма да заспите

страшно

Обичате ли страхотии посред нощ? Ето ви няколко страшни кратки истории, които ще събудят въображението ви. Истински ужас в две изречения:

Сънувах прекрасен сън, докато не се събудих от звук, сякаш някой удряше с чук. После чувах само как буци пръст падат върху капака на ковчега ми, заглушавайки моите викове.

***

Заключение на доктора: новороденото тежи 3600 гр, ръст 45 см, 32 кътника. Мълчи, усмихва се.

***

Манекените останаха загърнати с опаковките от въздушни мехурчета. Чух как някой в другата стая започна да ги налага с чук.

***

Събудих се, защото чух почукване по прозореца. Първо си помислих, че някой чука по моя прозорец, но после чух почукването още веднъж… от огледалото.

***

Те отбелязаха първото успешно криогенно замразяване. Но пациентът нямаше никаква възможност да им покаже, че все още е в съзнание.

***

Прибрах се вкъщи, майка ми от кухнята вика: “Седни да вечеряш”. В този момент получавам смс от майка ми: “Ще закъснея, стопли си нещо”.

***

Тя отиде в детската, за да погледа спящото си дете. Прозорецът бе отворен, а креватчето празно.

***

Жена ми ме събуди посред нощ, за да ми каже, че вкъщи е влязъл крадец. Но нея я убиха преди 2 години.

***

Не се страхувам от гробищата. Това е единственото място, където призраците не ме преследват.

***

Последното, което видях, беше как върху будилника светна 12:07, преди тя да пусне своите разлагаши се нокти върху моята гръд, докато с другата ръка заглушаваше виковете ми. Подскочих, въздъхнах с облекчение, че е било само сън, но когато будилникът показа 12:06, дочух как вратата на гардероба изскърца.

***

Чуваш как майка ти те вика от кухнята. Когато слизаш по стълбите, чуваш шепот от спалнята: “Не отивай там, скъпа, аз също го чух”.

***

Позволявам на малката си дъщеря да спи с мен през нощта. Харесва ми да се гушкам с нея, независимо от острата миризма на разлагаща се плът.

***

Събудих се с чувството, че нещо не е както трябва – някак си е твърде тихо. Погледнах в огледалото и видях, че те стоят неподвижно и гледат дома ми.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account