facebook

Най-лютите селски дербита

Прочетете ли тези шок истории от българските селски групи, и най-свирепите британски мачове ще ви се сторят като бой с възглавници между монахини-кармелитки… 

Щом екнат кремъклийките…

Вини Джоунс

През 2012 г. поетичното дерби между Фк “Ботев” (Копривец) и ФК “Смирненски” така и не успява да завърши. Причината е повече от прозаична за такъв високоволтов мач – след края на първата част напрегнатата публика на домакините решава да тушира напрежението, като открие стрелба с пушки по треньорското ръководство на гостите. Охраната на стадиона логично не може да възпре разгърмелите се тифози, защото се състои от един-единствен индивид (вероятно уплашен индивид). Интересното е, че сред феновете на Копривец имало полицай, който стрелял от радост след головете за неговия отбор.

Екшън-дербито има своята предистория: в предишния сезон “Смирненски” нанася единствената загуба на тима от Копривец. И явно феновете на “Ботев” се запасили с достатъчно търпение и муниции в очакване на своето сладко отмъщение…

Любовта е по-силна от всичко

магарешки секс

Годината е 2010, а епик сблъсъкът между Стара слава (Старо селище) и Галатасарай (Малко Йонково) напълно оправдава очакванията на публиката за невиждано зрелище. Идилията била пълна: двата отбора давали всичко от себе си да вкарат гол или поне да отворят работа на близката травматология, а зад едната врата кротко преживяли тучна тревица двойка влюбени магарета. По някое време мъжкият дългоушко явно решил, че либидото му е по-важно от някакъв си тъп мач и тръгнал похотливо да се качва върху магарицата. Женската обаче спазила неписания закон за любовната прелюдия и след като го поразходила, се оставила на мъжкия чак на средата на терена. За кеф на кибиците и за историята.

И ето как изведнъж дербито било застрашено заради необуздан магарешки секс насред стадиона! За щастие на феновете един от съдиите не бил обикновен човек, а истински юнак, който взел нещата в свои ръце. Той решил да раздели влюбените, като за целта започнал да налага със съдийския си байрак магарето по мъжкото му достойнство. От своя страна магаретата, ядосани, че им развалят ласките, подгонили самозвания рефер. В крайна сметка главният съдия прекратил срещата, а животните спокойни можели да продължат любовната си игра из целия терен…

Пистолет, гаечен ключ и един разгневен мъжага

гаечен ключ

ФК “Бенковски” срещу ФК “Сокол” (Негован) – два отбора, които могат да пратят футбола в друго измерение. А когато в такъв мач гостите отбележат в последната минута победен гол, гаранция ще стане напечено. Както и става. Футболистите на домакините решили, че с радостта си от гола противниковия играч ги провокира, затова и го удрят в гръб. Оттам настава масово меле между двата отбора, в което по добре утвърдена традиция се включва и публиката. Междувременно, играч на “Бенковски” отива до съблекалнята, за да си вземе явно предварително подготвените пистолет и гаечен ключ, връща се на терена и започва да крещи “Ще ви избия”.

В този ден смяната в “Пирогов” си е вадила надника с пот на челото. Логичният въпрос е къде е била охраната? Единственият охранител си е бил там. Мъртвопиян.

Бой и кръщене

кола

Когато става въпрос за дерби между отбори от Северозапада, работата винаги е дебела. И винаги е високоградусова. Затова не е изненада, че веднъж едно от монтанските дербита между Вихър” (Николово) и “Селяк” (Стубел) се забавило с половин час. Причината била, че автомобил с почерпени фенове на гостите, идващи директно от кръщене, решил да мине явно за по-напряко директно през… игрището. След това, както се казва, всичко е история – история с красиви тупаници,  три полицейски патрулки и закани от рода на “”Не ми се мисли какво ще е, като дойдат в Стубел тия”.

За десерт сме ви приготвили да видите с каква атрактивна носилка пренасят контузените на селски мач в Румъния:

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account