facebook

Най-неловкият разговор с родители

момче и момичеБях ученик в 6 клас. Бях примерен отличник и спортист и за радост на родителите си все още дори не бях опитвал бира. А пък за какво се използват презервативите нямах и идея. Веднъж се прибрах вкъщи след училище, нямаше никой, звъннах на баща ми на работа и му казах, че ще ходя на кино със съученици. И че сега при мен ще дойде една съученичка да си направим домашното по математика, а после заедно ще отидем до киното.

Дойде Юлия, направихме си уроците. Имаше още време до киното и си направих омлет, но в процеса на приготовление разбих едно яйце без да искам покрай тигана. Без задни мисли взех кухненската кърпа, избърсах и я хвърлих за пране.

След това заедно отидохме на кино, хапнахме и кой откъде е.

Нищо не предвещаваше бедите за мен. Но прибирайки се вкъщи, ме посрещна баща ми и ми каза, че трябва сериозно да поговорим.

Седнах в кухнята под строгия поглед на родителите си, вече чувствах, че съм направил нещо кофти. Мислите ми се въртяха в главата, сигурно са разбрали за тройката по история (в този момент това бе най-сериозното прегрешение, което можех да си представя).

Но тук започна абсолютно непонятният за мен монолог от страна на родителите ми – за птичките и пчеличките, за тичинките и предпазването с презервативи и т.н. 20 минути по-късно, които на мен ми се сториха цяла вечност, майка ми показа лепкавата кухненска кърпа.

Последва най-тъпия диалог във вселената. Все още не разбирах какъв е проблемът.

– Кирчо, какво е това? (посочи кърпата)

— о_О. Кърпа.

– А какво има на нея?

– Яйце, което счупих случайно.

– Как го счупи?

– Ами така, правехме си с Юлия омлет и случайно го счупих, след което трябваше да го забърша с кърпата.

– С ЮЛИЯ? ОМЛЕТ? (стори ми се, че в този момент баща ми ме изгледа с уважение, но не бях сигурен)

– Да, бях гладен, а в хладилника нямаше нищо.

– Омлет за ядене? От кокоши яйца?

– Ами да, какви други яйца има?

И тогава той отиде до яйцата. Баща ми започна да се смее. Майка ми се усмихна неловко. Повече с родителите си не говорехме на тема секс.

Коментари

0 Comments

Пишете ни:

Може да ни изпращате вашите мнения, идеи или авторски материали ...

Sending
2015 © Webmiastoto.com. Всички права запазени.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account